Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ceea ce este cel mai simplu mod de a face bani online

/
/
/
16 Views

Există o modalitate EASY de a face bani online? Deci, mai întâi, scoatem primul pas din cale. Există două modalități de a face bani online, puteți crea propriul produs sau puteți vinde altcineva. Presupun că nu sunteți încă pregătit să vă creați propriul produs, deci să mergeți cu a doua opțiune.

Dacă vând un produs al altcuiva, putem subdiviza în continuare opțiunile. Fie puteți deveni un afiliat SAU puteți descărca produse cu drepturi de revânzare. Prima opțiune este ușor (ish). Mergeți la ClickBank, creați un cont și începeți să răsfoiți numărul imens de articole disponibile pentru vânzare. Atunci când solicitați ClickBank pentru a crea un link pentru un anumit produs, veți deveni un afiliat pentru creatorul produsului și vă va oferi un procent din tot ce puteți vinde pentru el. Dacă combinați acest lucru cu anunțurile Google, puteți obține profituri bune. Dezavantajul este că vei fi responsabil pentru plata pentru anunțuri, iar o alegere greșită de produs poate însemna că vei termina foarte repede în roșu.

Cum pot să fac acest lucru fără a cheltui banii? A doua opțiune vă permite să descărcați produse de vânzare și să le oferiți site-ului sau paginii dvs. web. Avantajul acestei metode este că veți putea stabili prețul la fel de ridicat sau cât de scăzut doriți. Al doilea avantaj este ca puteti incepe cu un singur produs pentru al incerca sau puteti seta un magazin online cu sute de produse gata de vanzare.

Există o serie de site-uri care oferă conținut liber, de obicei plătiți o sumă stabilită pe lună și aveți libertatea de a descărcați cât de mult sau cât de puțin doriți. Produsele vin de obicei cu pagini complete de vânzări și grafică, care vă așteaptă să le personalizați și să le creați proprii. Nu încercați să scrieți o pagină de vânzări ucigașă sau să vă întrebați ce cuvinte active ar trebui să utilizați pentru a încuraja oamenii să cumpere de la dvs. Dacă v-ați străduit vreodată să creați o cutie a unui produs, veți ști că aceasta este o sarcină destul de dificilă, probabil că veți ști, de asemenea, că aceasta este o tactică foarte bună pentru a încuraja oamenii să cumpere un produs virtual cum ar fi o carte electronică sau o bucată de software descărcabil. Din fericire, cele mai multe produse care pot fi comercializate vin cu fotografii incluse, astfel încât să puteți rescrie teoretic o pagină de vânzări și să includeți doar grafica furnizată.

Articole Similare:   Plan de cum să faci bani online

Ce este cu dreptul de autor? Există două tipuri de drepturi de autor pe care ar trebui să le priviți. Primul oferă drepturi complete de distribuție și vă permite să vindeți sau să dezvăluiți produsul, oricum considerați potrivit. Motivul pentru aceasta este că de obicei există link-uri încorporate în produs care conduc înapoi la site-ul autorului. Acest lucru nu înseamnă că unele dintre aceste produse nu sunt utile, ci doar conștientizați că majoritatea clicurilor care au loc după ce ați făcut vânzarea inițială vor genera profit pentru autor.

Al doilea tip vă permite să vindeți produsul fie la un preț recomandat, fie la un preț pe care l-ați setat. Acest tip de produs nu poate fi dat departe și împiedică oamenii să reducă valoarea produsului. Poate sau nu să includă link-uri înapoi la autor și poate sau nu să vă ofere opțiunea de a le rebrand cu adresa URL a site-ului dvs., generând trafic viral dacă alții decid să vândă copii suplimentare ale software-ului. Unele astfel de software vă permit să revindeți drepturile de revânzare, adică deveniți un Reseller Master. Acesta este un avantaj major atunci când vindeți online, deoarece oferiți oamenilor șansa de a-și redobândi banii din momentul cumpărării sau mai mult.

Deci, ce te oprești? Motivul principal pentru care oamenii nu fac bani online este că nu reușesc să facă nimic. Majoritatea persoanelor care cumpără produse de marketing online sunt visători. Ei doresc să facă o avere online, dar datorită unui conflict inițial, de exemplu frica de succes sau orice altceva, ei continuă să se amâne și niciodată să nu ajungă să facă nimic. Asta sună ca tine? Sau sunteți pregătit să faceți ceea ce este necesar pentru a începe să învățați o viață online? Sper sincer să vă văd făcând bani online în viitorul foarte apropiat.

Articole Similare:   Blogging și Efectuarea de bani

Pentru succesul tău.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge