Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ce este frauda “să faci bani online”?

/
/
/
17 Views

Înșelătoriile online de bani sunt în mod obișnuit site-uri web care vă promit că veți face sume uriașe de bani pentru puțin sau deloc. Ele provin sub forma unor site-uri web pe care le vizitați sau în formă de e-mail. Cei mai mulți vor cere bani în avans pentru a vă alătura programului lor în schimbul “secretelor” lor despre modul de a câștiga bani online sau prin altă metodă. Ei promite recompense mari, dar oferă foarte puțin, cu excepția unei mari cantități de frustrare.

Există multe site-uri legitime online, care vă oferă posibilitatea de a face bani online. Ei promite foarte puțin, cu excepția faptului că puteți câștiga bani pe baza timpului și a efortului pe care sunteți dispus să îl oferiți. Mulți vă vor spune că puteți obține venituri “part-time” și că rezultatele individuale variază foarte mult. Înșelătoriile sunt diferite în ceea ce privește aspectul că nu oferă nici o responsabilitate și, în schimb, vă spun că nu puteți să nu reușiți în această ocazie. Deci, cum spuneți adevăratul din fals?

Faceți-vă temele mai întâi. O căutare rapidă pe Google vă va ajuta să aflați ce au de spus ceilalți despre afacere. De asemenea, puteți verifica cu diferite site-uri de raportare a fraudei pentru a vedea dacă există plângeri. Puteți solicita verificarea faptului că persoanele au fost plătite utilizând metodele. Cei mai mulți vor fi dispuși să arate verificarea plăților prin cec sau prin PayPal. Acum, că v-ați înscris pentru un site web și, eventual, ați plătit bani în avans, ce faceți atunci când nu ați fost plătiți sau ați simțit că ați fost dezinformat neintenționat despre ceea ce a fost oferit?

– Depuneți o plângere: În primul rând, depuneți o plângere la site-ul companiei. Aceasta poate fi doar o neînțelegere și puteți găsi o soluție adecvată.

Articole Similare:   Vindem fotografii digitale pentru a face bani online

– Dacă soluția de mai sus nu vă ajută, raportați fraudarea. Există mai multe site-uri private și buletine de știri, iar chiar FBI și Interpol au secții specifice pentru a raporta astfel de fraude.

– Ajutați-i pe ceilalți: Raportați înșelătoria oriunde vă va permite să faceți acest lucru. Asigurați-vă că ceilalți nu sunt prinși sau rătăciți așa cum ați fost. Puteți raporta înșelătoria pe site-urile de social media, precum și site-urile dedicate exclusiv acestui scop. Asigurați-vă că sunteți specific cu natura modului în care ați fost fraudată și pentru a evita folosirea unui limbaj murdar care ar descuraja pe alții să citească comentariul dvs.

Întotdeauna îți faci temele atunci când faci ceva. Protejați-vă de înșelătorii întâmpinând mai întâi oportunitatea și amintiți-vă mereu “Dacă pare prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este”. În acest fel, așteptările dvs. vor fi realiste, iar finanțele dvs. vor fi în siguranță.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge