Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cât de repede puteți începe să câștigați bani online?

/
/
/
15 Views

Unul dintre abonații mei mi-a pus următoarea întrebare:

Cât de repede poți începe să faci bani când ești disperat?

Iată răspunsul meu:

Eu mă duc să intru în primul. Aceasta este o întrebare minunată și, contrar tuturor hype-ului pe care îl vedeți online despre îmbogățirea peste noapte, aceasta nu este o afacere bogată rapidă, deși unii oameni se grăbesc să se grăbească. Unii chiar fac. Dar este o afacere inconsistentă atunci când începeți prima oară. Dacă aveți o listă sau promovați deja un produs, știți că în unele zile primiți doar 3 abonați, iar alții pot primi 100. În unele zile nu vindeți nimic, iar altele primesc patru comenzi pentru câte 67 USD fiecare. Când aveți 100 de vânzări pe zi, atunci dacă fluctuează cu 10 vânzări pe zi, nu este mare lucru – într-o zi veți obține 90, următorii 100, 110, etc și poate până la 80 în altă zi. Dar când ai o listă mică și doar 100 de vizitatori pe zi – primești o zi, niciuna din urmă, 2 a doua zi – nu este suficientă să plătești facturile

Deci, dacă ești cu adevărat disperată și tu nu-și poate permite să meargă câteva luni fără prea multe venituri, dacă se întâmplă așa, atunci probabil că nu ar trebui să jucați pe internet pentru a vă face bogați rapid. Dar dacă nu ești așa de disperat că poți să iei câteva luni și să înveți corzi, atunci poate că dacă lucrezi foarte mult, poți construi o afacere.

Vezi tu, cred că unul dintre cele mai mari dezavantaje online este când cineva vinde ceva cu premisa că dacă veți face acest lucru și exact așa cum am făcut-o, atunci vă veți îmbogăți. Ce putem face online este să vă arătăm ce am făcut, astfel încât să puteți modela acest lucru. De exemplu, dacă împărtășesc cu 100 de persoane exact aceleași metode pe care le folosesc și vă spun să ieșiți și să faceți exact același lucru, ce se va întâmpla? Ați primit vreodată 7 din același e-mail din 7 liste diferite pe care vă aflați? Piața pur și simplu devine saturată cu singurul produs care se pretinde a fi sfârșitul tuturor și a fi tot. Deci, tot ce poți să faci este să modeli ceea ce face altcineva, cine are succes.

Articole Similare:   Faceți bani efectuând sondaje online pentru numerar

Nu-mi place să spun asta, dar nu cred că este posibil să instalezi un adevărat sistem de tăiere “cookie-cutter”. Dacă vedeți un site web care promite că tot ce trebuie să faceți este să promovați un singur site web și veți deveni bogat, cred că este un bunk. Sigur, dacă sunteți unul din cei 10 oameni care o promovează, da, poate veți câștiga bani. Dar dacă vând același site la 1000 de persoane, ce se întâmplă? Nimeni nu devine bogat.

Gândește-te la asta. Mi-aș putea vinde întreaga afacere. Aș putea să-mi vând toate articolele, toate campaniile mele cu răspuns automat și toate paginile mele de stoarcere. Dacă le-aș fi vândut unei singure persoane, ar putea face tot așa cum fac și eu cu ei. Dacă le-am vândut la 2 persoane, poate ar fi putut face și ele la fel de bine. Dar ce s-ar întâmpla dacă le-aș fi vândut la 100 de oameni? Știi răspunsul.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge