Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați un venit online cu ajutor executiv

/
/
/
47 Views

În această recesiune, oamenii se gândesc doar la ceva care să intre în lumea online a afacerilor, să facă niște bani pe margine și să vadă unde conduc. Mulți oameni sunt sceptici, neinformați, ignoranți și îndrăzneți să se angajeze în această călătorie de independență, iar toată credința se bazează pe ceea ce au auzit. Declarații cum ar fi “Puteți câștiga 1.000 $ pe zi” sau “Cum am făcut 97.687 $ în 24 de ore” etc. Și lista revendicărilor continuă.

Acum nu spun că este imposibil, dar ceea ce subliniez este că acest lucru nu este posibil pentru persoana obișnuită de pe stradă. Eu definesc o persoană medie ca pe cineva care nu are experiență de marketing pe Internet, nu a făcut nici o lectură pe Internet Marketing, nu a studiat sub îndrumarea unor auto-proclamați Guru Internet și nu a vândut nimic online nici măcar prin intermediul eBay. Aceasta este definiția mea pentru persoana obișnuită, care are un loc de muncă (sau nu) și vede Internetul ca instrument de informare.

Această înțelegere medie a persoanelor și cunoașterea afacerilor pe Internet și a oportunităților sunt influențe prin ceea ce auzi, grupând gândirea și opiniile altora. Mesajele pe care această persoană medie le aude fie prin intermediul unei publicități sau al unei discuții sociale sunt următoarele:

Puteți face milioane pe internet; este noua vestă sălbatică a afacerilor.
Milionarii de internet se fac zilnic.
Există mulți artiști înșelăciosi online, care te vor jefui pe banii tari câștigați, fără să te ciupiți.
Trebuie să începi un magazin de comerț electronic și să vinzi ceva.
Afilierea pe piață este ceea ce ar trebui să faci pentru a face bani.
Și lista continuă și continuă …

Articole Similare:   Începeți să câștigați bani și să faceți bani online

Există oriunde de la 1000 la 10000 povestiri, legende, idei pentru a face bani online, ce ar trebui să faci și ce nu etc. Persoana medie este bombardată cu mesaje despre oportunitățile online și despre a face bani reali on-line că ar fi practic imposibil să discernem realitatea de la ficțiune, onestitate din hoție. Știu cât de greu a fost începutul meu și orele pe care trebuia să le pun în lectură, ascultare, întrebare, făcând greșeli de costuri, punându-mă din ce în ce mai mult într-un mod negativ de a face bani online. Este obositor să continuați să faceți greșeli și în același timp să fiți absolut clueless de unde să începeți, indiferent dacă sunteți pe calea cea bună, dacă ar trebui să schimbați direcția, cum să măsurați progresul etc. Poate fi foarte confuz și frustrant cu toate opiniile și conflictele sau informații învechite online.

Adevărul este acest : A face bani reali on-line este foarte ușor și foarte greu. Totul depinde de cunoștințele și experiența dvs. Dacă nu aveți nicio cunoaștere, nu veți ști ce oportunități să faceți și nu veți observa alte oportunități decât să deveniți pradă comercianților de pe Internet care promovează să vă facă mii peste noapte. Dacă nu aveți experiență, nu veți ști ce să faceți, ce să evitați sau cum să măsurați succesul în cadrul unei aventuri.

Înscrieam cursuri, programe și oportunități la stânga, la dreapta și la centru. Frenzy a fost alimentată de frustrarea și anticiparea sfântului grail al marketingului pe internet și de urmărirea răspunsului; cum să faci cu adevărat bani online.

Articole Similare:   Modalități eficiente de a face bani online

Majoritatea comercianților de internet au făcut bani buni de pe mine, m-am supărat și am început să-mi dau seama că după 16 programe, costând între 30 și 150 de dolari, fiecare era mai mult decât Mi-aș permite să pierd. Am început să-mi dau seama că orice lucru ieftin și urât este cel mai probabil; la prețuri accesibile pentru mase și informații inutile sau mai multe informații decât instrucțiuni.

Mântuirea mea a venit printr-o gândire rațională și o privire tare asupra greșelilor pe care le-am făcut. L-am sufocat pe 1500 de dolari pe o mulțime de informații, ceea ce mi-a costat mult mai mult timp în citirea și absorbția, care timp ar fi putut cheltui mai bine învățând lucrurile reale. Am decis să mă înscriu la un program care a făcut pretenții modeste, a subliniat nevoia de a munci din greu, de a învăța și, spre surprinderea mea, a promis că va instrui o “formulă câștigătoare”. Nu am nimic de pierdut, m-am inscris si mi-a spus ca va fi ultima mea.

Am fost plăcut surprins să găsesc detaliile de contact ale membrilor executivi care erau disponibili pentru a vă ajuta prin contactarea prin telefon sau prin e-mail. Nu au fost produse inutile de informare sau “educație”, ci mâinile reale pe predarea, învățarea și aplicarea a ceea ce este nevoie și ce să facă. Formula câștigătoare & # 39; este un astfel de cliseu online, dar este exact așa; formula sau metodele pe care ar trebui să le folosiți pentru a face un succes al afacerii dvs. și pentru a face bani online. Vă invit să vizitați 100KWorx și să vedeți ce este vorba.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - numărul unu cheie pentru a genera trafic
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge