Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați bani pentru sondaje plătite

/
/
/
15 Views

Dacă te gândești la asta, este într-adevăr o anomalie faptul că, de fapt, companiile vă vor da bani pentru sondaje plătite atunci când probabil că le veți face gratuit. Te-ai purtat vreodată plictisit și te-ai dus online pentru a găsi ceva pentru a-ți ocupa timpul? La un moment dat, probabil că ați răspuns la o întrebare privind un sondaj pe un site web sau chiar ați finalizat un studiu pentru a vedea care este amprenta dvs. de carbon sau dacă sunteți compatibil cu soțul dvs. Apropo, te-ai căsătorit deja, deci este prea târziu să te întorci dacă sondajul spune că nu.

Deci, ar trebui să luați aceste sondaje gratuite, deoarece acestea sunt distractive, mai ales atunci când considerați că răspunsurile dvs. se îndreaptă direct spre partea de sus sau vor ajunge ca niște statistici pe CNN. Dar există destul de puține companii de cercetare de piață care sunt gata și dispuși să vă dea bani pentru sondaje plătite. Nu-l întoarceți. De fapt, puteți face un pic de schimbare pentru opiniile dvs.

Din păcate, companiile de cercetare de piață nu vă vor găsi pe World Wide Web și vă vor cere să faceți sondajele plătite. Va trebui să le găsiți și să vă înregistrați pentru a fi invitați să-și desfășoare sondajele. Și asta este bine pentru că atunci puteți alege și alege între companiile plătite de anchetă și pentru a găsi pe cele pe care credeți că sunt cele mai bune.

Unele sondaje plătite vă vor oferi bani pentru opiniile dvs. și majoritatea oamenilor par să le placă cele mai bune. Trebuie doar să fiți conștienți de faptul că ei au înregistrat atât de mulți oameni, iar anchetele sunt limitate doar la un anumit număr de persoane calificate, încât este posibil să nu te calificați la cât mai multe sondaje pe site-urile de numerar. Veți fi eligibil pentru unii, desigur, dar nu doar la fel de multe ca și unele site-uri care plătesc în alte moduri. Pentru a face o sumă bună de bani pentru sondajele efectuate, probabil că veți dori să vă înregistrați cu mai multe site-uri.

Articole Similare:   Locuri de muncă plătite online

Sunt plătite site-urile de sondaj care vă oferă puncte în loc de bani pentru sondaje plătite. Acestea nu sunt la fel de populare, deoarece nu dau bani, dar unii oameni le consideră mai de dorit. Uneori, mărfurile care pot fi răscumpărate cu punctele merită mai mult decât puteai cumpăra cu banii pe care îi faci. Iar punctele se adaugă destul de repede, deoarece există mai puțini oameni înregistrați pentru aceste site-uri și vă veți califica pentru mai multe sondaje.

Acum, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să te înscrii pentru unul sau două site-uri care plătesc bani pentru anchetele finalizate și apoi unul sau două mai multe care dau puncte în loc de bani pentru sondaje plătite. Atunci veți obține cele mai bune din ambele lumi. Cu cat te inregistrezi mai mult, cu atat vei face mai mult. Există o singură întrebare pentru a răspunde aici. De ce mai citiți acest lucru și nu căutați companiile plătite pentru a vă înscrie, astfel încât să puteți începe să câștigați bani și puncte astăzi?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge