Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați bani online Luând sondaje

/
/
/
15 Views

Deși nu ar trebui să renunți neapărat la slujbă de zi pentru a lua sondaje online, poate fi un domeniu destul de profitabil dacă îți dai doar ceva timp. Există o mulțime de semnale plutitoare în jurul valorii de internet despre modul în care toate site-urile plătite de anchetă sunt înșelătorii, nu puteți face niciun fel de bani de anchete etc etc Acest lucru nu este pur și simplu cazul. Oamenii care propagă aceste zvonuri sunt probabil cei care nu au luat-o niciodată în serios în primul rând. Știi, tipul de persoane care caută acel “buton magic” care le va face un $ 100 un click pentru a face alaturi de nimic. Permiteți-mi să fac un singur lucru clar: studiile NU sunt acel buton magic. & Quot;

Înscrieți-vă la o mulțime de site-uri de anchetă
Dacă doriți să faceți niște bani grave din sondaje, trebuie să luați fiecare (și mă refer la fiecare) oportunitate pe care o puteți obține. Este simplu: cu cât vă înregistrați mai multe companii, cu atât mai multe sondaje primite și, prin urmare, cu cât faceți mai mult.

Potențial de câștig
În funcție de lungimea sondajului, puteți face oriunde de la 5 până la 75 USD un sondaj; studiile mai scurte vă plătesc mai puțin, anchetele mai lungi vă plătesc mai mult.

Site-uri cu sondaj plătit
Există servicii în care trebuie să plătiți o taxă unică pentru ca aceștia să vă trimită sondaje – Vă recomand să vă înscrieți pentru unul dintre acestea. Majoritatea oamenilor vă vor spune că puteți găsi sondajele pe care aceste companii le trimit gratuit, dacă vă uitați destul de mult și destul de greu, dar vă întreb: cât vă prețuiți timpul? Pentru că Tu o să te uiți lung și tare. Amintiți-vă, efectuarea de sondaje plătite este, prin însăși natura sa, un loc de muncă. Ați fi plătit mai degrabă 5 $ / oră sau 30 $ / oră? Desigur, acesta din urmă. Punctul pe care încerc să îl fac aici este că, deși este posibil să puteți găsi sondajele pe cont propriu, banii pe care îi economisiți nu reprezintă un compromis eficient din punct de vedere al costurilor pentru timpul în care veți risipi , timpul care ar putea fi cheltuit pentru a face mai multe sondaje și pentru a vă câștiga mai mulți bani.

Articole Similare:  Sondaje pentru numerar - face bani online

Sondajele sunt minunate și o modalitate populară de a face bani din cauza orelor flexibile. Chiar dacă aveți un loc de muncă cu normă întreagă, încă puteți face timp pentru a face câteva sondaje, de fapt, unii oameni (inclusiv mine) le consideră a fi o modalitate relaxantă de a se desprinde după muncă, făcând cu atât mai relaxantă faptul că Plătesc pentru anchete. Acordat, majoritatea oportunităților de ” (și eu folosesc cuvântul liber) au ore flexibile, dar multe dintre ele sunt îndoielnice în cel mai bun caz. Aici este ceva care funcționează, tot ce trebuie să faceți este să o luați în serios.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge