Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați bani online – libertatea pentru mame singure

/
/
/
10 Views

Pentru oricine dorește să câștige bani online, viitorul arată mai strălucitor și mai strălucitor. Astăzi, vreau să fac apel la mame singure. Dacă sunteți o singură mama, în primul rând și în primul rând, vă salut și doriți să știți că sunteți eroul meu. Soțul meu călătorește destul de independent și, de fiecare dată când este plecat, am devenit o singură mama pentru puțin timp. Una dintre cele mai grele părți pentru mine, jonglează cu toate pălăriile pe care trebuie să le port și nu am timp suficient pentru a avea grijă de mine. Îngrijirea de mine este pusă pe arzătorul din spate.

Pentru toate mamele singure, știu că poate fi obositoare. Scopul meu este să vă ofer o oportunitate de a avea grijă de dumneavoastră. Ai curaj, ești un jongler de activitate, ești mai puțin și merți să ai grijă de tine. Dacă nu pentru tine, copiii tăi merită o mamă care are grijă de ea însăși. Nu după azi, vei putea să spui că nu am banii. Vreau să vă inspir să considerați oportunități de afaceri online. Destul de simplu, un al cincilea elev poate câștiga bani online, vreau să vedeți acest lucru ca o sursă de libertate. Ce ai face cu un mic venit suplimentar? Plata datoriilor? A cumpara haine? Îndrăznește să visezi!

După cum am discutat într-un articol anterior, mamele singure care doresc să câștige bani online au două simple goluri:

1. Traficați traficul către un site web, unde vindeți servicii sau produse sau ambele;

2. Conversia vizitatorilor site-ului în clienți.

Să privim fiecare obiectiv din perspectiva unei singure mame care caută să-și completeze veniturile și să câștige bani online. Voi presupune că are un buget limitat. Deci, vestea bună este că există atât de multe opțiuni low-cost sau GRATUIT pentru ea, că nu există aproape nici un bariere la intrare pentru mama singură care vrea să câștige bani online.

Articole Similare:   Câte moduri de a face bani online?

GRATUIT Website

Ea poate obține un site up și running pentru GRATUIT și arata destul de impresionant prin crearea unui blog pe WordPress. Tot ce are de facut este sa acceseze www.wordpress.com, sa inregistreze un blog, sa aleaga o tema si sa inceapa postarea. Sincer, asta e. Din acest blog, ea poate vinde produse, servicii și chiar articole de licitație pentru e-bay. OK, deci site-ul este în funcțiune, acum ce? Apoi, ea trebuie să conducă traficul pe site-ul ei.

Trafic GRATUIT pe site-ul ei

Una dintre cele mai simple și gratuite modalități de a direcționa trafic către un site web este prin intermediul rețelelor sociale. De ce? Pentru că este viral. Tot ce trebuie să faceți este să vă construiți rețeaua socială și apoi să o direcționați către site-ul dvs. web. Asta inseamna sa te porti pe Facebook si sa incepi sa adaugi prieteni. Asta inseamna sa obtii un cont Twitter si sa incepi sa urmaresti oamenii. Asta înseamnă că ai un canal pe YouTube și începi să postezi videoclipurile de acasă. Și lista continuă. Dacă există un segment al populației care este bun în construirea unei rețele sociale, este singură mama. Mamele singure au degetele în atâtea plăcinte, mulțumită tuturor copiilor lor ” astfel încât este foarte ușor să construiți rapid o rețea. Gândiți-vă la rețeaua dvs. ca formă de monedă. Dacă sunteți o singură mama și ați dezvoltat o rețea decentă de prieteni pe Facebook și pe urmașii de pe Twitter, aveți un lucru incredibil și valoros și puteți merge la culcare în seara asta cu un zâmbet mare pe față. Trebuie doar să-i dezlănțuiți potențialul. Dacă nu aveți încă o rețea mare, este foarte ușor să creați una … și din nou, este GRATUITă.

Articole Similare:   2 sfaturi pentru a câștiga bani online

Conversia traficului către cumpărători

Acum, cheia pentru a obține traficul către un site web este de fapt conversia vizitatorilor site-ului. Încă o dată, mamele singure au o mână în sus pe o mulțime de alte persoane, deoarece, cel mai probabil, au construit o relație cu vizitatorii site-ului lor prin viața de zi cu zi. Oamenii fac afaceri cu oameni care îi plac. Dacă puteți fi real, cinstit și deschis cu oamenii, pur și simplu prin postările de pe blogul dvs., actualizările pe Facebook și tweet-urile de pe twitter, veți găsi întotdeauna o urmă de oameni care vor să facă afaceri cu tine. Este într-adevăr atât de simplu. Acum, tot ce trebuie să faci este să găsești ceva de vânzare. Un loc minunat pentru a începe să căutați ceva de vânzare este fie marketingul afiliat, fie marketingul de rețea, sau ambele … deoarece costurile de pornire sunt minime și viteza cu care puteți începe este foarte scurtă. Încă un motiv vă recomandăm oricare dintre acestea – potențialul de venit este nelimitat. Pentru marketingul afiliat, unde promovezi produse ale altor persoane, dar câștigi o comisie atunci când cumpără, un loc minunat pentru a începe este ClickBank, www.clickbank.com. Pentru marketingul de rețea, dacă vrei să te implici, dar nu vrei să-ți proiectezi prietenii și familia, am un sistem uimitor, simplu, pas cu pas, pe care îl poți testa pentru doar $ 1 la Earn Money Online.

Vă doresc cele mai bune norocuri. Vă rog să știți că eu cred în voi … meritați să începeți să vă îngrijiți astăzi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge