Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați bani online gratuit cu SEO

/
/
/
17 Views

Când am început prima oară cu afacerea mea de acasă pe Internet, am cheltuit o mulțime de bani pe anunțurile solo ezine, anunțurile ppc și așa-numitele clienți. Rezultatele au fost destul de normale și nu merită banii cheltuiți, așa că am început să caut căi de a câștiga bani online . Ideea este de a utiliza metode gratuite de marketing a site-ului dvs. web, cum ar fi blogging-ul, articolul de marketing și SEO (sau optimizarea motorului de căutare). Aceasta înseamnă un randament mai mare al profitului și, adesea, rate mai bune de trafic pe termen lung. Deci, să ne uităm mai mult la SEO.

SEO optimizează pur și simplu site-ul dvs. cu plasarea efectivă a cuvintelor cheie relevante și realizarea unei campanii de conectare pentru a mări numărul de link-uri back-back îndreptate spre site-ul dvs. Acest lucru mărește clasamentul în motoarele de căutare, cu scopul de a ajunge la pagina 1 pentru fraza dvs. de cuvinte cheie. Dacă puteți obține pe pagina 1 cuvântul dvs. cheie, veți avea o mulțime de persoane care fac clic pe înregistrarea dvs. și vă vor vizita site-ul. Cu condiția să vă mențineți această poziție, puteți să câștigați bani online gratuit pe termen nelimitat.

Primul pas în campania dvs. SEO este cercetarea cuvintelor cheie. Luați un stilou și hârtie și scrieți toate expresiile de cuvinte cheie pe care le puteți gândi că vizitatorii ar putea să introducă un motor de căutare pentru a obține informații despre nișă. Odată ce ai lista, accesează instrumentul de sugestii de cuvinte cheie preferat și începe să introduci expresiile în instrument. De fiecare dată când introduceți o frază, vă va oferi o grămadă de alte fraze cheie de cuvinte cheie ca opțiuni posibile.

Întotdeauna mă uit la fraze de concurență redusă care au avut aproximativ 1000 de căutări în ultima lună. Apoi introduceți această expresie în principalele trei motoare de căutare, în virgule inversate, pentru a vedea câte alte site-uri competitive sunt disponibile pentru acest termen. Încerc să urmăresc mai puțin de 100.000 de rezultate pe frază.

Articole Similare:  Faceți bani suplimentari la domiciliu și faceți din viață viata din nou!

Strategia mea este să construiesc o pagină web în jurul fiecărei expresii cheie cu un nivel scăzut de concurență (și să aibă o mulțime de fraze). În acest fel, dacă pot obține doar 20 de vizitatori din motoarele de căutare pe zi pentru fiecare pagină și dacă am cel puțin 50 de pagini, acesta este un total de 1000 de vizitatori pe zi pe site-ul meu. Pentru mine, acest lucru este mai posibil decât să vizez o expresie extrem de competitivă și să lucrez în mod consistent pentru a menține un rang înalt pentru această expresie. Acum, să examinăm optimizarea pe pagină și în afara paginii.

Optimizarea pe pagină este lucrarea pe care o faci pe pagina web actuală. Ce trebuie să faceți este să plasați expresia dvs. de cuvinte cheie în adresa dvs. URL (dacă este posibil), în eticheta titlului paginii, în eticheta de descriere și în eticheta de cuvinte cheie. Apoi, presărați cuvintele cheie în corpul textului, în primul și ultimul paragraf și asigurați-vă că vă îndrăzneți, subliniați sau italicizați expresia de cuvinte cheie pentru a vă acorda mai multă atenție în motoarele de căutare. Nu o faceți prea mult. Scopul meu este de aproximativ 1 până la 2% densitate de cuvinte cheie pe paginile mele.

Optimizarea în afara paginii este, în principiu, strategia dvs. de conectare. Cele mai multe link-uri din spate pe care le îndreptați spre site-ul dvs., în general, cu cât sunteți mai înalt în clasamentul cu motoarele de căutare. Două modalități excelente de a crește legăturile dvs. sunt trimiterea adresei URL la directoarele de link-uri (de preferință cu un PR înalt) și scrierea și trimiterea articolelor (cu o legătură care îndreaptă înapoi spre site-ul dvs.) spre directoare de articole de calitate.

Articole Similare:   Noua modalitate ușoară de a face bani la domiciliu

Odată ce ați implementat toți pașii campaniei dvs. de SEO, trebuie să păstrați impulsul. Continuați să adăugați din ce în ce mai multe pagini pe site-ul dvs. web, vizând expresii de cuvinte cheie bune și continuați să obțineți mai multe linkuri care să vă îndrepte spre site-ul dvs. Rezultatele și câștigul salarial merită cu siguranță. Nu este nimic mai bun decât obținerea unui trafic foarte bine direcționat, gratuit de la motoarele de căutare și învățarea gratuită a banilor online .

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags