Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigați bani online cu gratuit informații plătite Survey – face bani online la site-uri gratuit plătit Survey

/
/
/
10 Views

Abia dacă trece o zi când navighez pe Internet și găsesc o reclamă pentru a câștiga bani online, făcând sondaje plătite. În trecut, m-aș fi gândit minunat, sună ca o modalitate excelentă de a câștiga niște bani în plus online, din foarte puțină contribuție. Acest lucru este în continuare cazul, cu toate acestea, sunt mult mai precaut de sursele pe care le folosesc atunci când se adresează pentru a răspunde acestor anchete online.

Aproape 90% din toate site-urile de sondaj pe care le găsesc pe internet solicită o taxă de înscriere, sau bani în fața membrilor. Acesta este momentul în care știți că ați găsit un site înșelător sau un site urât; nu participați niciodată cu niciun ban pentru a aplica site-urilor de anchetă plătite. Toate site-urile pe care le-am găsit (prin surse foarte recunoscute) pe care le-am folosit în ultimii 5 ani au fost complet libere să se alăture și să le folosească, fără a solicita niciodată nici un fel de taxă de înscriere sau taxă de membru.

Când căutați site-uri web cu studii plătite, trebuie să evitați pe cele care solicită o taxă. De ce ar trebui să plătiți pentru a răspunde unui site web? Site-urile cu sondaje plătite utilizează informațiile pe care le furnizați și le vând companiilor de cercetare de piață. Acesta este modul în care site-urile de anchetă pe Internet există și realizează un profit. Acesta este modul în care sunt capabili să plătească oamenilor pentru a răspunde la aceste sondaje în primul rând. De ce ar fi solicitat vreun site plătit pentru o anchetă plătită în momentul în care, din punct de vedere istoric, vor câștiga bani din calitatea de membru? Acesta este motivul pentru care toate site-urile de anchetă care nu sunt libere să se alăture sau să le folosească vor fi site-uri înșelătoare. Niciodată nu veți primi niciun fel de sondaje, nu le veți primi și nu le veți răspunde, dar niciodată nu veți vedea câștigurile dvs. sau veți putea fi îndreptate chiar și către un site gratuit de investiții în numerar (după plata unei taxe de membru la un alt site).

Când căutați bani pentru ca site-urile de anchetă să se aplice, asigurați-vă că sunt liberi să se alăture și să le folosească. Întotdeauna rămâneți departe de site-urile de anchetă care neglijează să menționezi dacă sunt libere să folosească sau nu; în mod inevitabil, vor cere o formă de plată. Nu dezvălui niciodată informații personale / confidențiale atunci când aplicați pentru aceste site-uri de cercetare sau răspundeți la sondaje plătite. Majoritatea site-urilor de anchetă nu ar solicita niciodată informații sensibile, iar dacă le vor face probabil vor fi opționale pentru dvs. fie că le furnizați sau nu.

Articole Similare:  Efectuarea de bani online - procesul online de afaceri
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge