Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Câștigă bani online: suntem toți nebuni?

/
/
/
15 Views

Câștiga sunete online de bani atât de invitative, atrăgător și ușor de realizat. În acest articol am de gând să împărtășesc cu dvs. experiențele mele de a face bani online și să descopăr oriunde suntem cu toții nebuni în a conduce acest scop.

Cum am ajuns să fac bani online într-adevăr a fost accidental. Am fost la un club local și am câștigat o tombola pentru un camion de jucărie mare. Acum, fără a avea copii și nici o dorință de a juca singur cu acest camion, am hotărât să mă duc să o vând pe eBay. Nu am avut nici o experiență anterioară cu eBay ca vânzător sau cumpărător, așa că am literalmente doar a sărit și a enumerat camionul de jucărie pentru vânzare și sa vândut! Acest lucru ma inspirat într-adevăr să devin un vânzător serios pe eBay și acum 4 ani mai târziu am vândut peste 3.000 de articole și am făcut o trăire confortabilă din proceduri.

Aproximativ 2 ani în urmă, am decis să intru în industria de marketing pe internet și să văd dacă aș putea câștiga bani online la fel de ușor cum am avut cu eBay. La fel ca orice alt începător acolo, am încercat completarea anchetelor, procesarea rabaturilor, umplerea plicurilor, MLM și, bineînțeles, am cumpărat toate produsele noi care au aterizat în coșul meu de e-mail de zi cu zi.

Ghici ce? Nu am absolut deloc bani!

Tot ceea ce au făcut aceste produse a fost să mă ducă în tăcere nebunește, deoarece am avut speranțe atât de mari încât, după toate pașii descriși în program, banii ar fi pur și simplu să se toarne. Am început să mă întreb cât de sănătos și stupid trebuia să cad atât de multe produse cu butoane de profit și alte produse care nu au fost livrate.

Articole Similare:   Ce inseamna sa faci bani online?

După un an de încercare de a câștiga bani online (în afară de eBay), cred că eram oarecum nebunește, deoarece aveam informații supraîncărcate, nu aveam încredere în domeniul marketingului pe internet și am simțit un eșec. Din fericire mi-am recastigat sanatatea prin a merge la terapie (doar glumesc!). Adevărul este că mi-am dat seama că este foarte important să faci propriile cercetări pe fiecare produs pe care te gândești să îl cumperi. Această cercetare include citirea recenziilor despre produsul în cauză și găsirea cât mai multor informații despre vânzătorul de produse, după cum puteți.

De asemenea, educați-vă pe toate instrumentele de marketing pe internet acolo și, prin urmare, pentru a afla abilitățile de care aveți nevoie pentru ao face online. Aceasta este ceea ce am făcut acum, iar eu sunt încă sănătoasă și câștig banii online prin blogging. A fost un drum lung și dur (cu vremuri de nebunie), dar m-am bucurat de călătorie.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că da, este destul de rezonabil să mergi nebun (temporar) când tot ceea ce încerci să faci bani on-line te eșuează. Dar nu renunta niciodata! Puteți câștiga bani online dacă vă faceți timp să vă educați, să obțineți abilitățile de care aveți nevoie și să alegeți produsele pe care le cumpărați cu înțelepciune.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge