Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Blackjack online – o analiză a realizării banilor din schemele de bonusuri

/
/
/
21 Views

Mereu m-am bucurat de jocul de Blackjack și lăsăm rar un cazinou după o noapte pe masa de Blackjack fără a câștiga. Nu mă pretinde nici măcar că sunt jucător profesionist. Interesul meu în tehnicile și strategiile din spatele jocului de Blackjack a devenit serios acum patru ani, când fratele meu în drept a început să joace Blackjack online pentru a încasa bonusurile oferite. M-am hotărât să-mi dau un drum și am făcut 10.000 de lire sterline în 3 luni jucând în medie 3-4 ore pe noapte.

Blackjack Bonus Scheme Bonanza – Cum funcționează?

M-am înscris la câteva cazinouri și am jucat pentru bani reali folosind strategia de bază de Blackjack care poate fi găsită pe orice motor de căutare. Redactând cu strictețe această strategie reduce marginea casei la un minim absolut. Cele mai multe cazinouri oferă bonusuri ca un stimulent pentru a vă alătura și a juca, uneori un singur off la înscrierea în sus, dar de multe ori pe o bază lunară. Pentru a vă califica pentru bonus trebuie să îndepliniți anumite cerințe de pariere.

Pentru a ilustra această tehnică, vom analiza un exemplu real de joc de la Blackjack la un cazinou online bine cunoscut

Am plătit 50 de lire sterline la cazinou și trebuie să joace 250 de jocuri (sau mâini) pentru a se califica pentru primă. Mă pariez pariul minim pe fiecare mână (de obicei 1 – 2 lire sterline) și joc strict în conformitate cu Strategia de bază Blackjack. După cerința de pariere (250 de jocuri sau mâini), aș fi aproape egală cu casa (câteodată puțin, să zic 60 de lire sterline și uneori un pic în jos, să zic 40 de lire sterline). În acest moment, cazinoul îmi primește bonusul, în acest caz 30 de lire sterline. Imediat opresc jocul și plătesc bani. După cum puteți vedea, chiar dacă am fost la 40 de lire sterline, cu bonusul adăugat, am făcut încă 20 de lire sterline. Dacă eu sunt de până spun la 60 de lire sterline atunci când am îndeplinit cerințele de pariere și bonusul este acordat, profitul meu crește la 40 de lire sterline. Jocul din exemplul de mai sus a durat o jumătate de oră până la finalizare. Apoi, trebuie doar să vă conectați la un alt cazinou și să repetați procesul.

Articole Similare:  Internet Secretele - Efectuarea de bani online

Așa cum am arătat mai sus, mulți oameni, inclusiv mine, au făcut bani foarte buni să joace Blackjack online pentru bonusurile casei. Din nefericire, cazinourile online au intrat în curând în cadrul sistemului de bonus și au înăsprit cerințele de pariere astfel încât să nu merite timpul necesar sau să elimine diferite jocuri de cărți (inclusiv Blackjack) de la sistemele lor de bonusuri. Astfel, dacă se acordă un bonus în timp ce jucați blackjack, nu îl puteți încasa până când nu ați jucat de 1.500 de ori valoarea bonusului plus depozitul inițial pe mașinile de slot. Absolut inutil!

Unele cazinouri oferă în continuare bonusuri bune pe care le poți încasa sau le poți folosi pentru a crește suma pe care o joci cu fiecare sesiune. Toți au condiții cu privire la cât de mult trebuie să pariați înainte de a putea intra în numerar. Dacă nu aveți îndoieli sau dacă nu doriți să pierdeți timp în timp ce tragi prin micșor, înainte de jucați pentru bani reali contactați pur și simplu cazinourile on-line live help desk și cereți să fie eliminate de la toate bonusurile și ofertele promoționale imediat. Dacă sunteți nou la blackjack online, aș recomanda acest lucru ca fiind cea mai sigură opțiune.

Au fost mulți bani online pentru a fi făcuți să joci Blackjack pentru schemele de bonus în urmă cu trei ani, dar cazinourile mari nu vor face pierderi de foarte mult timp. Deci, ceea ce iubitorii de Blackjack se întreabă ei înșiși? Cred că calea de urmat este un joc simplu folosind Strategia de bază Blackjack, combinată cu instrumente de analiză software moderne. Tocmai am descoperit recent lansat Blackjack Toolpack unul dintre cele mai bune ajutoare de pe piață pentru a învinge cotele casei și pentru a oferi o strategie completă de jocuri. Toți fanii Blackjack, începători și profesioniști ar beneficia de o privire asupra acestei ultime dezvoltări a jocurilor online.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online cu Kimberly Hoffman's My Online Income System
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge