Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Bani ușori la roata ruletei

/
/
/
11 Views

Această metodă de a face bani este direct și funcționează prin exploatarea unui fapt foarte simplu al unui anumit joc de cazino, ruleta. Faptul este că pur și simplu nu poți pierde tot timpul. Este adevărat, atâta timp cât sunteți inteligenți cu modul în care pariați, puteți întotdeauna să ieșiți pe partea de sus. Este o modalitate simplă și directă de a face potențiali mulți bani cu un efort minim într-un timp scurt.

Într-o singură întrebare se poate trece prin cap în acest moment și de aceea ar fi un cazinou care să vă permită să participați și să pariați într-un joc în care puteți să ieșiți întotdeauna pe partea de sus? Răspunsul simplu este că nu. Dar pentru a elimina ruletă de la podeaua cazinoului ar fi o lipsă majoră de PR în toate cazinourile, în loc să monitorizeze modul în care și ce ați pariat și dacă ați încerca să scoateți sistemul mai jos într-un cazinou real de viață, cel mai probabil vi se va cere să plecați foarte repede. Aceasta este cheia acestui sistem. Anonimitatea cazinourilor online vă permite să intrați în cazinou, să jucați rapid, în mod propriu, să câștigați câștigurile și apoi să treceți la un alt cazinou online și să faceți exact același lucru.

Cu toate acestea, este întemeiat faptul că există agenți de protecție online împotriva acestor metode, astfel încât trebuie să fii atent chiar și în cazinourile online. Este improbabil ca cazinourile să urmărească obiceiurile tuturor jucătorilor pentru fiecare cutremur pe care îl fac, dar pot și să ia în considerare când oamenii încep să câștige. Sfatul meu pentru a evita acest lucru este să nu folosiți această metodă mai mult de 30 de minute la un moment dat (pare să fie bine să părăsiți masa de ruletă și să pariați la un alt joc timp de 10 minute sau așa). o zi într-un cazinou (așa cum sa menționat mai sus, nimic nu te oprește să exploatezi un alt cazinou online imediat după)!

Deci, cum funcționează această metodă pe care o întrebi. De fapt este foarte simplu. Primul magazin în jurul cazinourilor, cel mai mult vă va permite să practicați gratuit fără a depune bani. Găsiți un cazinou care vă permite să faceți un pariu minim de 1 unitate (£ / $ / E …) și are o limită de masă de peste 300 de unități. De asemenea, trebuie să fie un tabel european. Luați un cip, puneți-l pe roșu și rotiți-l. Dacă câștigi, adaugă-l fantastic în grămada ta. Dacă pierdeți, dublați pariul și pariați din nou pe roșu. Dacă câștigi, atunci ți-ai recuperat pierderea și ai obținut un profit de 1 unitate. Dacă ați pierdut atunci repetați acțiunea de mai sus, dublați pariul (acum 4 unități) și pariați din nou pe roșu. Continuați să dublați pariul până când veți câștiga (și veți obține) și veți obține un profit de 1 unitate. Când câștigi, du-te înapoi la parierea unei unități și porniți din nou procesul. De fiecare dată când câștigi, vei obține un profit de o unitate. Acest lucru nu suna prea mult, dar puteți trece cu ușurință prin acest ciclu de 50 de ori într-o perioadă de 30 de minute.

Articole Similare:   Faceți bani noul mod de a merge online

A doua rundă – 2
A treia centură – 4
A patra rotație – 8
32
7th spin – 64
8th spin – 128

Amintiți-vă de fiecare dată când câștigați reveniți la pariuri cu 1 unitate și începeți din nou și întotdeauna pariați pe aceeași culoare!
Dacă sunteți în continuare sceptici în legătură cu acest lucru – dacă răsturnați o monedă în aer, atunci există o șansă de 50% ca aceasta să aterizeze fie pe capete, fie pe cozi. Acum încercați să răsturnați o monedă de 6, 7 sau chiar de 8 ori într-un rând și să vedeți dacă se așează pe aceeași față de fiecare dată … nu-i așa? Ei bine, principalul este același pentru această metodă. Roata europeană de ruletă are 37 de sloturi. 18 dintre acestea sunt roșii, iar 18 sunt negre (una este verde). Deci, cu orice rotire șansa dacă ateriza pe roșu este 18/37 (aceasta este puțin sub 50%). Șansele de a ateriza pe roșu de două ori la rând este (18/37) x (18/37). Deci există o șansă de 24% ca acest lucru să se întâmple. Șansele de aterizare pe roșu de 3 ori la rând este (18/37) x (18/37) x (18/37). Există doar o șansă de 12% ca acest lucru să se întâmple! Luând-o la extreme, șansele ca o rolă de roată să aterizeze pe aceeași culoare de 10 ori la rând este mică 0.00074%.

Prin această metodă, există potențialul de a face o sumă constantă de bani pentru un efort mic sau deloc. Evident, jocurile de noroc sunt jocurile de noroc și vor exista întotdeauna riscuri, dar această metodă este menținută la un minim absolut. Acesta ar putea fi biletul tău pentru a trăi ușor.

Articole Similare:   Ce puteți vinde pentru a face bani online?

Încercați aici pentru alte sisteme de ruletă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge