Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Bani pentru comentarii – plătiți pentru a examina filmele

/
/
/
31 Views

Înainte de a începe, aș dori să vă pun câteva întrebări, răspundeți-le doar în capul tău. In primul rand, cate filme crezi ca ai vazut in viata ta? În al doilea rând, câte ore ați risipit pe plictisitoare, neinteresante, neoriginale, prost gândite, doar filme BAD? Ei bine, are sens că există atât de mulți comentatori de film, deoarece există o cerere atât de ridicată pentru recenzii de filme de calitate, din cauza faptului că niciodată nu se încheie o ofertă de filme slab scrise, regizate etc. Am fost plătit să scriu recenzii de filme de când aveam 16 ani și sincer am primit bani plătiți pentru ziare și reviste decât am ajuns acum. Cum? Publicarea recenziilor pe sine, pe internet.

Toată lumea știe unde se află moneda la: internet. Ceea ce toată lumea nu știe, este cum profitați de asta? Cum faci un ban pe net, există atât de multe fraude și înșelătorii, nu puteți găsi nici un mod legitim de a câștiga online. Imaginea de ansamblu: De fiecare dată când navighez pe site-uri web care permit utilizatorilor să posteze propriile recenzii personale despre filme, și văd sute (uneori mii) de recenzii postat pentru orice film dat, am un râs bun burta. Multe dintre aceste articole sunt recenzii de înaltă calitate, vizibile și bine scrise. Cu o înțelegere de coborâre a articolului de marketing, acești comentatori ar putea face un KILLING de pe acest talent. Dar, pentru că nimeni nu le-a spus despre asta și nu s-au deranjat să ruleze o căutare rapidă pe Google, ei primesc ziltch pentru ceva care ar putea fi literalmente acolo sursă primară de venituri

Articole Similare:   Blogging și Efectuarea de bani

. nu este vorba despre felul în care le scrieți sau despre ce filme scrieți despre. Este vorba despre locul în care le postați, este vorba despre aplicarea principiilor de marketing. Marketingul cu articole este un amestec de SEO (Search Enginge Optimization), un simplu marketing pe internet și doar o inventivitate simplă. Ideea este că recenziile dvs. vor fi indexate pe Google pentru termeni precum “[Insert Movie Here] Revizuire”. Deci, de exemplu, scrieți o recenzie pentru Hellboy 2 și aplicați tehnicile de marketing pentru articole și vedeți câteva rezultate de descendență. Articolul dvs. “Hellboy 2 Review” devine indexat pe cel de-al treilea spot, așa că atunci când cineva caută “Hellboy 2 review”, articolul dvs. este chiar în fața ochilor

Acest articol din acest scenariu va câștiga probabil aproximativ 250 $ / până când Hellboy 2 nu mai este în cinematografe, odată ce va apărea pe DVD, articolul va face aproximativ 100 $ / lună, după care va ajunge la 40-50 $ / lună.

După cum puteți vedea, ați putea face sute , uneori mii de o singură recenzie bine scrisă.

Faptele

Cine mă plătește

Proprietarii acestor filme! După fiecare revizuire, părăsiți o legătură afiliată, aceasta este pur și simplu o adresă URL care are numele dvs. de utilizator încorporat. Dacă cineva cumpără niște bilete de film pentru acel film, primești o comisie. Dacă ați apreciat slab filmul, lăsați pur și simplu un al doilea link pentru un film pe care l-ați recomanda în schimb.

Asta mă va costa ceva

Nu, comentariile dvs. sunt trimise băncilor de articole și site-uri de blogging, cum ar fi EzineArticles sau Squidoo

Nu am nevoie de propriul site?

Articole Similare:   Faceți bani online cu computerul

Nu. Din nou, veți trimite aceste servicii către serviciile de bloguri și site-urile de prezentare a articolelor.

Cât de mult mă pot aștepta să câștig

Ei bine, totul depinde de tine și cât timp îți dorești să investești și cât de serios doriți să-l luați. Chiar și o recenzie prost scrisă va face cel puțin 20 – 30 $ pe lună. Pump out 10 comentarii într-o zi, și la minim ați adăugat 300 $ la venitul dvs. lunar.

Articol de marketing este cheia succesului în domeniul filmelor plătite. Este literalmente singura modalitate de a merge, dacă nu obțineți un loc de muncă care să lucreze pentru un ziar național, aceasta este modalitatea cea mai plătitoare de a fi plătită pentru recenzii de filme.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge