Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Bani gratis pentru a juca poker online? Introduceți Rakeback!

/
/
/
9 Views

Toți jucătorii de poker online ar trebui să fie conștienți de rakeback. Nu auziți niciodată de ea? Îți place să câștigi bani pentru ceva ce faci deja? Apoi citiți mai departe. Du-te la orice cazino din Vegas sau Atlantic City și dacă pariezi destul de mult la o masă de poker, orice hotel bun vă va da niște comps.

Acestea pot include o cină gratuită sau un spectacol sau o compilare a camerei dvs. de hotel. Când jucați poker online, site-urile web nu vă pot oferi aceste servicii. Ce pot și ce vor face este să vă dau un procent din rake înapoi. Rake-ul este modul în care câștigă bani. Jucătorii se joacă unul împotriva celuilalt, astfel încât nu există cote la casa în pokerul online. Casa trebuie sa-si faca banii intr-un fel, si fac asta prin a lua o mica bucata din fiecare oala castigata.

Nu este greu să găsești un site care oferă rakeback. Tot ce trebuie să faceți este o căutare rapidă online și există numeroase site-uri care vă vor spune care site-uri de poker online oferă cele mai bune oferte și site-urile pe care ar trebui să le evitați.

Majoritatea site-urilor care oferă rakeback plătesc lunar. Există câteva care vor plăti săptămânal sau zilnic. Faceți unele cercetări și găsiți cel mai bun care se potrivește. O persoană care joacă foarte mult, are mese multiple care merg zilnic pentru câteva ore pe zi, poate genera plăți lunare cu patru cifre. Acest lucru va ajuta, evident, fie la profiturile pe care le-ați realizat deja, fie la o pierdere drăguță. Rakeback-ul este, practic, bani liberi la dispoziția dumneavoastră. Ar trebui să profiți cu siguranță de el dacă nu sunteți deja.

Articole Similare:   Faceți bani de la redactarea online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge