Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Bani de a face acasă de afaceri – Înșelătorie sau Gimmick?

/
/
/
15 Views

Cum poți să spui diferența dintre o afacere care face bani și o înșelătorie sau un gimmick? La urma urmei, diferența dintre un gimmick & și “înșelătorie” ar putea fi diferit din punct de vedere juridic, dar când vine vorba de banii pe care îi faci afacerea la domiciliu … într-adevăr nu prea eo diferență.

Deci, înainte de a-mi dezvălui exact cum să uiți adevărul despre o afacere reală pe bază de acasă, mai întâi să definim diferența dintre o înșelătorie de afaceri la domiciliu ” și o simplă “gimmick” de afaceri la domiciliu.

Acasă înșelătorie în afaceri – definesc acest lucru ca o afacere care este anunțată pentru a oferi un flux de venit rezonabil, dar nu este altceva decât o rușine completă. Aceasta este o afacere care este într-adevăr pregătită pentru a fi BS completă, cu absolut nici o șansă de cineva vreodată transformându-l într-o afacere de bani de origine.

Home Business Gimmick – Acest tip de afacere este de obicei real și poate fi chiar profitabil … pentru câțiva oameni oricum … sau pentru o perioadă scurtă de timp. Aceste trucuri sunt predominante pe internet astăzi, deoarece internetul este încă relativ nou, astfel încât și oportunitatea de a face un buletin rapid sunt de asemenea prevalente. Dar este într-adevăr ceea ce doriți ca un ban pe termen lung de a face afaceri de origine?

Deci, dacă într-adevăr doriți un adevărat bani de a face afaceri de acasă, aveți nevoie pentru a evita escrocherii și trucurile ca unul vă va jefui orb în față și celălalt va avea tu urmarind fiecare fad de zi … nu face nici .

Articole Similare:   Moduri simple pe care le puteți face bani online de la domiciliu

În schimb, alegeți inteligent, căutând o afacere cu bani reali care să vă poată construi pe ani de funcționare profitabilă și să vă îmbunătățiți, de asemenea, creșterea profitului dvs. în fiecare lună. Acum, să ne uităm la regulile unei afaceri reale:

Regula # 1 – afacerea dvs. ar trebui să vândă altceva decât pe sine. Cu alte cuvinte, dacă afacerea pe care o cumprați nu are altceva decât să vă spună să vă întoarceți și să vindeți aceeași afacere celorlalți, tocmai ați cumpărat un “gimmick” cel mai bun la.

Regula nr. 2 – Evitați iadul MLM (marketing pe mai multe niveluri). Deși este adevărat că un MLM poate oferi pârghie și bogăție de imunitate, acestea oferă doar această pârghie pentru primii și puțini oameni prin ușă (de obicei fondatorii MLM-ului). Un MLM încalcă, de asemenea, regula nr. 1, deoarece singura modalitate de a obține acest efect este să vă recrutați prietenii și rudele în aceeași afacere, astfel încât acum să vindeți aceeași afacere pe care tocmai ați cumpărat-o în loc să vindeți produsele MLM.

Aici este o simplă verificare a realității “; cumpărați produsele pe care MLM le promovează înainte de a cumpăra afacerea MLM? Dacă nu, ce te face să crezi că alții vor cumpăra aceste produse de la tine?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge