Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Bani – Cum îl pot obține cu ușurință?

/
/
/
15 Views

Cum se transformă propriile lor fațete de bani? Există un astfel de lucru ca aspect al banilor? Când majoritatea oamenilor non-bogați se gândesc la bani, ei se gândesc la bani din câteva credințe care se limitează la sine. De exemplu, unii oameni non-bogați cred că banii sunt rădăcina tuturor răului. În gândirea în acest fel, credeți că creierul lor profund (subconștientul este un lucru extrem de puternic) ar permite o mulțime de bani să se arate în viața lor? Nu poate. Și nu o vor lăsa! Obțineți ideea că unele dintre cele mai puternice credințe subconștiente (programarea profundă a creierului) ale dvs. și ale altora sunt roata voastră de conducere?

S-ar putea să vă întrebați de ce au făcut oamenii non-bogați asta? Aceasta este o întrebare excelentă. Pentru a răspunde la această întrebare într-un mod care va sclipi informațiile necesare pentru a vă începe să vă depășiți propria programare a creierului profund “non-bogat”, trebuie să începeți să realizați cine sunteți cu adevărat și cât de mult este interconectat totul în viață. 19659002] În consecință, trebuie să introduc mai întâi adevărul absolut al puterii absolute a gândurilor voastre personale, adică a propriului tău gândire, aka convingerile tale actuale, aka ta judecățile tale actuale. Dacă vă faceți timp să vă gândiți la asta, majoritatea oamenilor nu se gândesc niciodată la gândirea lor constantă și instantanee de zi cu zi despre viața lor și despre ceea ce se află în prezent în ea și despre ceea ce nu se află în prezent în ea

cu siguranță nu vă pot convinge în această scurtă articol despre gândurile voastre infinit de puternice; cu toate acestea, dacă îmi permiteți, să începeți să construiți cazul incontestabil pentru o asemenea afirmație scandaloasă, ca o afirmație de fapt adevărată că gândurile voastre (credințele voastre) vă creează experiențele și rezultatele prezente

. a auzit cuvântul “Mintea asupra materiei” și “Este gândul care contează” și, în aceleași cazuri, cel mai mult vă va spune că ei cred și, în același timp, ei vor merge imediat în viața lor continuând să obișnuiască cred că gândurile care se auto-limitează și se depreciază de sine le-au obținut rezultatele în primul rând

Articole Similare:   Faceți bani noul mod de a merge online

Cu alte cuvinte, ei nu au nici o idee că gândirea lor obișnuită prezentă este cauza exactă a fiecărui lucru pe care ei îl trăiesc în viața lor . De unde știu asta? Am schimbat programarea creierului adânc al oamenilor în ultimii 20 de ani și am obținut rezultate remarcabile pentru acești oameni transformați în conștient de ființe.

Iată câteva dintre dovezile de ce trebuie doar să schimbi unele dintre convingerile tale actuale care se auto-limitează (19659002) De exemplu, atunci când vă concentrați (gândiți-vă într-un sentiment negativ pe calea producerii) asupra oricărui subiect care vă face să vă simțiți rău (teamă, îngrijorare sau disperare) interior; acesta este un exemplu extrem de comun al limitării auto-induse. Pot să vă prezint veste când sentimentul dvs. stresat? Apropo, toate stresul este indus de sine. Și toată lumea știe ce stres face corpul și viața lor. Dar ceea ce este cel mai rau ca aceste experiențe nedorite să se rădăcească în viața unei persoane! Există numeroase studii științifice care dovedesc acest lucru peste tot în lume. De exemplu, un studiu din Chicago despre adolescenți cu probleme sărăcite a arătat că acești adolescenți au de 4 ori mai multe șanse de a muri decât cei care nu au probleme cu adolescentele.1 Totodată, adolescenții tulburați care au devenit antreprenori au devenit, de asemenea, -Part 2. De ce au reușit unii dintre acești adolescenți cu probleme sărace să treacă la succes? Ei literalmente au început să creadă că vor crede. Cu alte cuvinte, ei au ieșit dincolo de sentimentul lor înfricoșător de a produce gânduri și de a le spera speranței și viselor pentru un viitor mai bun. Speranța este un sentiment mult mai bun care produce gândirea, este începutul credinței. Ca si orice muschi pe care trebuie sa-l desfasoare in fiecare zi.

Nu pot explica cum se intampla acest lucru in acest scurt articol, tot ce pot sa spun este ca conceptul tau si convingerile tale despre tine si viata ta sunt ca peretii care te tine in locul . Eu chiar sugerez să obțineți o scară și să urcați în sus și să priviți peste acei ziduri și să nu priviți înapoi, decât să vă mulțumiți fiecărei persoane și experiență care ar dori să lase în urmă. Nu poți schimba altul, dar cu siguranță poți fi o lumină pe care să o poată urma dacă vor.

Articole Similare:  5 moduri gratuite de a face bani online

Apropo, ce face acest stres acceptat “social” (emoții / sentimente negative care apar în organism prin obișnuința ta gândul negativ care generează gândirea) face corpul și creierul și sunteți abilitatea voastră de a auzi sau de a face alegeri intuitive bune? În orice caz, cred că aveți ideea că ceea ce vă ocupați în mod obișnuit de a vă gândi la situațiile dvs. financiare merge mult în a vă ajuta în viitorul vostru.

Este ceva mai important chiar aici. Sunt sigur că deja înțelegeți acest lucru, dar există o parte veșnică din voi (unii o numesc Dumnezeu, cunoscută și ca Sursa, aka Sinele Infinit, Înaltul Veșnic etc.), care răspunde la fiecare gând, idee și judecată pe care o gândiți. Și dacă nu credeți acest lucru, atunci când veți auzi despre cele 100 de studii științifice care încheie acest fapt de viață pe care îl dezvăluie și menționează în cartea mea. În acest caz, Albert Einstein, un strălucit om de știință de renume mondial, a împărtășit acest mesaj atemporal atunci când a trăit fizic: “Imaginația este mai importantă decât cunoașterea”. El a mai spus: “Imaginația este totul, este previziunea vieții despre atracțiile venite”. Ce a vrut să spună prin aceste afirmații puternice? El a vrut să spună că tot ce vă îngrijorați despre TU, vă mutați în viața voastră într-o formă sau formă. Dacă sunteți în mod constant îngrijorător, care vă folosește imaginația (singurul proces puternic de creare a vieții) despre lucruri sau situații pe care nu le doriți; de fapt, te apropii mai mult de aceste situații și evenimente nedorite. Același lucru este valabil și pentru găsirea de idei sau gânduri care vă fac să vă simțiți minunat în interiorul, opusul stresului.

Articole Similare:   Faceți bani online - împărtășiți cunoștințele

Ați văzut chiar un tip care merge pe stradă vorbind cu el însuși argumentându-se și gândindu-vă: “e nebun!” Și realitatea este; de fapt, aveți discuții similare cu voi în locurile ascunse ale minții voastre. Aceste discuții exacte vă formează literalmente experiențele voastre prezente și viitoare imaginate sau nu!

Și aici este kicker-ul, emoțiile dvs. (sentimente pozitive și sentimente negative care produc auto-vorbire) vă permite să știți instantaneu dacă doriți sau nu experiențele când se vor arăta chiar în mijlocul vieții tale.

Ai și vei invita întotdeauna situațiile tale monetare în viața ta. În consecință, atunci când sunteți în mod obișnuit recunoscători și apreciativi pentru ceea ce aveți acum, aveți mai mult loc pentru a veni la voi, fie că sunteți bani sau dragoste. Tu, în acel moment, vei fi întotdeauna îndrumat de acțiunea inspirată la experiențe din ce în ce mai minunate și abundență în viață.

Dacă crezi sau nu asta, ai pus fiecare perete și fiecare experiență bună în viața ta, nimeni altcineva fă-ți asta pentru tine; și, sperăm acum, veți lua frâiele vieții voastre și o veți îndrepta spre vânturi uimitoare financiare. Cu alte cuvinte, este timpul să vă luați locul potrivit ca pe un co-creator iubitor al vieții voastre în această lume frumoasă cu care trăim cu toții. Peretele cădea când privești dincolo de ele și ții privirea ta și când le întorci unde în prezent deveniți mai recunoscători și mai apreciativi decât toți cei pe care îi cunoașteți. Va va dizolva zidurile în mod miraculos. Bucurați-vă de plimbare! Și băiatul este o călătorie uimitoare, când știi. Tu treaba acum este să înveți să știți. Distrează-te și fii lumină în legătură cu asta. Și dacă ai nevoie de ajutor, dă-i un telefon.

1 http://www.wsws.org/ro/articles/2005/12/cook-d01.html

2 http://blogs.wsj.com/economics/2013/08/14/troubled-teens-make-more-successful-entrepreneurs/

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge