Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Are cineva vreodată bani pe Internet?

/
/
/
10 Views

Primul lucru pe care oamenii îl spun când le spui că vrei să lucrezi acasă pe calculatorul tău este:

1. Esti nebun? Nimeni nu face bani online. Veți pierde bani încercând să învățați cum să faceți bani online.

2. Nu vă faceți griji, singurii care fac bani online sunt oamenii care vinde cărțile “Cum să faci bani online”

În plus, se spune că este prea riscant, 95% din întreprinderi nu reușesc

Și Știi ce? Asta e adevarat. Dar aici sunt câteva alte fapte. Oamenii fac bani online multe din ele. Este vorba despre miliarde, de fapt:

“Potrivit Biroului de recensământ al SUA, vânzările totale de Internet pe Internet pentru 2008 au fost de 133,7 miliarde de dolari. În plus, potrivit PricewaterhouseCooper LLP în anul 2008, au existat un total de 23,4 miliarde de dolari generate de publicitatea pe Internet “

Deci, banii sunt acolo

Și vorbind de risc? Nu există foarte puține. Este exact opusul. Riscul mare este în lumea cărămizilor și mortarului

Gândiți-vă la asta, suma de bani pe care trebuie să o investiți pentru publicitate, chirie și educație este uluitoare

Nora mea este un contabil care face o medie salariu și a trebuit să meargă la școală timp de doi ani doar pentru a obține un loc de muncă mai bun decât media. Mai târziu, când a obținut diploma, ea a făcut mai mulți bani, dar asta a fost încă doi ani și mii de dolari mai târziu

Nu numai că trebuia să lucreze pentru cineva înainte de a-și putea începe afacerea, plus a durat destul timp. Și asta pentru că competiția este feroce. Este la fel de greu ca și online – nu contează ce afaceri – unghii, masaj, fotografie, muzică etc.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - este real? Și pot să o fac?

Dar aici e chestia, este mai puțin riscant în lumea online – nu chiria pentru a vorbi și publicitate plus marketing – faceți totul singur, care face parte din procesul de învățare.

Dacă aveți bani de pornire, mai bine puteți să-l externalizați. Asta e marele lucru astăzi. Dar feriți-vă dacă externalizați-o înainte să știți cum să o faceți singur. Poate că nu știți cum să gestionați pe altcineva care a făcut-o pentru dvs.

De ce să nu faceți timp să învățați marketingul

Deci, aici este, voi ajunge imediat la el: Cele trei moduri de a învăța cum să câștigi bani. Așa e, am spus învățați cum să câștigați bani, nu faceți bani .

Dacă faceți bani, și practică, până când reușiți. (19659002) Dar vreau să adaug un avertisment de mici dimensiuni aici: și asta este să punem accentul pe încercarea diferitelor strategii și făcând greșeli

De ce

Pentru că vei învăța mai repede. Nu numai că învățați mai repede, dar vă veți obișnui să vă auto-corectați mai des. Și asta va face mai rapid și mai ușor drumul către succes.

Cu practica, va veni un moment în care veți învăța cum să faceți publicitate, comercializați și vindeți produsul sau serviciul dvs. Dar aveți grijă; există o curbă lungă de învățare aici. Luați-vă timp, faceți greșeli și învățați-vă de-a lungul drumului.

Acum, pentru acele lucruri pe care le puteți face pentru a câștiga bani

1. Vindeți junk pe care le aveți în podul și curtea din spate pe eBay. Așa e, ai o cameră digitală, informațiile sunt gratuite – mergi.

2. Dacă doriți să scrieți, să fotografiați sau să desenați, de ce să nu vindeți acest serviciu? Verificați Google pentru serviciile despre care sunteți pasionat. Ai fi surprins de cât de mulți sunt. Și da, va trebui să lucrați mult mai puțin până când vă stabiliți, dar nu există nici un risc prea mare, deoarece nu puneți bani în afacere.

Articole Similare:   Cale legitimă de a face bani online

3. Vindem alte produse ale oamenilor. Aceasta este o modalitate foarte bună de a face bani pentru cei cărora le place să facă cumpărături. În esență, vorbești de ce îți place produsul și ai fi surprins de cât de mulți oameni vor fi atrași de tine. Distribuitorii sau comercianții afiliați fac și bani buni. Unele dintre ele se ridică la 50 până la 60%.

În primul rând, ceea ce doriți să faceți este să ascultați, să citiți și să vizionați videoclipuri pentru a afla cum să comercializați și să faceți publicitate. Puteți obține o educație neprețuită online – gratuit – nu o subestimați.

Chiar dacă primul dvs. proiect nu reușește – și cel mai probabil – învățați . Și dacă sunteți sincer și continuați să încercați, mai devreme sau mai târziu veți vinde un produs. Și când o vei face, vei avea rețeta de a vinde alta. Sau mai bine, începeți o altă linie de produse.

Iată cea mai bună parte: o puteți face într-o relativă obscuritate.

Folosiți același proces de învățare pentru a crea liste, a crea un e-mail, a scrie anunțuri etc. Există multe, dar este posibil dacă doriți să fie destul de rău. Odată ce o ai, știi cum să iei un produs sau un serviciu – oricând – și să lansezi o campanie de succes

Și cât de bun este acest lucru

Ce fel de educație este asta? Ce fel de securitate este asta? Ce fel de succes e acest lucru?

Dar mai presus de toate, ce fel de persoană sunteți acum

Recapitulare rapidă:

1. Oamenii fac bani online (în miliarde de euro).

Articole Similare:   Începeți astăzi și faceți bani reali, luând cele mai bune sondaje online legitime

2. Efectuarea de bani online este mai puțin riscantă decât deconectarea.

3. Curba de învățare pentru a face bani online nu este dificilă, dar necesită mult timp pentru a configura infrastructura și a practica strategiile de marketing

4. Odată ce ați învățat asta, este bine pentru viață. Puteți să o faceți din nou și din nou. Este adevărată independență financiară.

5. Nu numai că veți fi îmbogățit semnificativ, veți fi, de asemenea, îmbogățit știind că sunteți propriul tău șef care cheamă toate loviturile.

A spus destul. Deci, ce mai astepti?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge