Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ancheta plătită; Efectuarea de bani online

/
/
/
24 Views

În prezent, mulți oameni vor să facă bani pe internet. Unii dintre ei doresc să fie bogați peste noapte, în timp ce alții au nevoie doar de un al doilea venit. Efectuarea de bani online de completare a anchetelor este ușor, trebuie doar să știți cum să faceți acest lucru corect.

Mai multe companii de cercetare de piață acolo vor să plătească pentru părerea ta. Ei au bugete de milionari și vă puteți înregistra cu ei și puteți lua parte la sondajele online pentru a obține niște bani în schimb.

Timpul mediu pe care îl cheltuiți pentru a efectua un sondaj este între 15 și 20 de minute. Castigul mediu este de 500 de dolari. – o saptamana.

Companiile bine cunoscute s-au aflat pe piața studiilor plătite de ani de zile. În consecință, aceste sisteme sunt foarte durabile. Cu Google și Yahoo pe Wall Street, marile companii multinaționale cheltuiesc marketingul de divertisment de la mass-media convenționale în favoarea internetului.

Ceea ce doresc cei multinaționali să știe este cum sunt gusturile, obiceiurile și preferințele consumatorilor. Astfel, își perfecționează produsele și strategiile de marketing.

Pe ​​de altă parte, există companii de cercetare de piață care fac munca grea pentru acele companii mai mari și primesc o taxă în schimb, un procent din această taxă vă este transferat.

După ce ați semnat cu unele companii, banii dvs. suplimentari sunt pe drum; acest lucru nu necesită investiții inițiale. Cu toate acestea, trebuie să știți că pentru fiecare companie de cercetare de marketing veți obține aproximativ 1 sau 2 sondaj pe lună, din acest motiv, ar trebui să vă înscrieți la mai mult de 25 de companii dacă doriți să faceți bani serioși. Cel mai mare număr, cu atât mai bine.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - promovarea programelor afiliate

Cu 50 de companii de cercetare de piață din portofoliul dvs., puteți face cu ușurință 2.000 de dolari lunar. Procesul de înscriere cu 50 de companii ia mult timp, de la 15 la 45 de minute fiecare; Acest lucru se datorează faptului că au nevoie de informații personale despre dvs. Această informație este utilizată pentru a determina dacă vă potriviți profilul bazei de clienți și dacă faceți acest lucru, atunci veți fi invitat să participați la un sondaj. Cu toate acestea, bugetul este întotdeauna limitat, ceea ce înseamnă că, odată ce compania de cercetare de piață a primit numărul dorit de răspunsuri, șansa dvs. a dispărut. Dacă sunteți invitat prin poștă pentru a participa la un sondaj, luați-l repede, sloturile sunt de obicei completate în câteva ore.

Amintiți-vă că veți fi plătit odată ce veți obține o sumă minimă de bani – de obicei 50 de dolari – și este probabil că nu veți primi un salariu lunar cu unele companii, ar putea dura mai mult decât atât.

În cele din urmă, important, puteți să vă alăturați unor directoare gratuite plătite și să vă ușurați sarcina, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a face niște bani pe internet fără costuri.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge