Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Aflați marketing afiliat – Secretele de a face bani online

/
/
/
16 Views

Ce este un afiliat?

Un afiliat este o persoană care promovează alte produse ale oamenilor. Este o modalitate bună de a câștiga bani fără a vă crea un produs propriu. Am fost afiliat de mai bine de un an și este foarte distractiv și este unul dintre cele mai ușoare modalități de a câștiga bani. În acest articol vei învăța afiliatul de marketing.

Produse promovate ClickBank

Pentru a afla marketingul afiliat, trebuie mai întâi să decideți ce produs veți promova. Sunt multe produse pe care le puteți alege și le puteți găsi în diferite locuri de pe piață. Un loc foarte popular pentru a căuta programe afiliate este ClickBank.com. Ele au doar produse de informare cum ar fi cărți electronice, serii video, programe de coaching, site-uri membre și așa mai departe. Cel mai bun lucru despre ClickBank este că primești comisioane foarte mari. Puteți obține până la 75% din prețul produsului. Cele mai frecvente sunt 50-60%. Deci, dacă vindeți un produs care costă 100 de dolari, veți ajunge undeva între 50-75 de dolari pentru fiecare vânzare. Sunt câteva programe afiliate care vă plătesc mai puțin, dar nu le folosiți.

Promovați produsele Junction Commission

De asemenea, puteți să aruncați o privire la intersecția comisionului. Este o altă piață mare pentru programele afiliate. Ei au mai multe produse fizice. Puteți găsi toate tipurile de lucruri. Când ați găsit unele programe afiliate care par interesante, puteți să verificați acolo pagina de vânzări. Dacă au un titlu bun, unele mărturii, un buton mare de plată portocalie și alte câteva lucruri bune pe care le puteți folosi. Trebuie să verificați dacă paginile de vânzare sunt bune, deoarece acestea nu sunt la acea pagină pe care o veți trimite vizitatorilor dvs. Dacă trimiteți 200 de vizitatori și paginile de vânzări sunt prostii, nu vor cumpăra nimic și nu veți face niciun ban.

Articole Similare:  Creșterea venitului dvs. prin a face bani online cu aceste sfaturi

Aflați marketingul afiliat este mult despre testarea. Puteți afla elementele de bază citirea articolelor de acest fel, dar trebuie să testați ce funcționează cu adevărat pentru dvs.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge