Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Afiliere de marketing – face bani de la domiciliu online

/
/
/
14 Views

Odată ce sunteți angajat, puteți fi concediat sau eliberat! Aceasta a fost experiența a milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, acționați acum și faceți un pas înaintea șefului dvs. Învățați să deveniți savvy pe Internet și să câștigați bani de la casa dvs. Acesta este locul în care toată lumea învață sau a devenit de succes în ultimul deceniu.

Cea mai simplă și probabilă dintre cele mai puțin costisitoare modalități de a începe este prin Affiliate Marketing. Odată ce puteți utiliza un computer și citiți mesajele dvs. de poștă electronică, vă aflați pe cale să deveniți următorul succes câștigând bani pe internet. Pentru a începe cu Affiliate Marketing – nu aveți nevoie de propriul dvs. produs – nu aveți nevoie de abilități tehnice de calculator – puteți face acest lucru cu orice computer care are conexiune la internet.

– În primul rând, du-te la: Clickbank și faceți clic pe înscriere. Este gratis.
– Amintiți-vă numele dvs. de pseudonim – acesta este ceea ce veți utiliza pentru a obține linkuri către site-ul dvs. de produs.
– După ce te-ai înscris, du-te înapoi la Clickbank.com [http://www.clickbank.com/index.html] și autentifică-te.
– Faceți clic pe Marketplace. O nouă pagină se deschide cu Categorii. Aici veți avea acces la mii de produse pe care le puteți vinde.
– Alegeți o categorie și se deschide o pagină de produs. Alegeți un produs și faceți clic pe Promote.
– Se va afișa o fereastră pop-up, introduceți clickbank “Nickname” și faceți clic pe Creare.
– Două url-uri vor apărea – cel negru este legătura directă cu site-ul vânzătorului. Acesta este URL-ul pe care cumpărătorii îl vor face clic.
– Odată ce fac clic pe această adresă URL, acestea vor fi trimise către site-ul Web al vânzătorului, iar atunci când achiziționează produsul, veți fi plătit pentru promovarea produsului respectiv.

Articole Similare:   Aflați cum puteți face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge