Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Affiliate marketing de bază – Efectuarea de bani online pentru incepatori

/
/
/
9 Views

Te-ai saturat sa lucrezi pentru un sef? Doriți să vă setați propriile ore și să lucrați din confortul casei dvs.? Ei bine, a face bani online cu affiliate marketing ar putea fi ceea ce căutați. Este metoda ideală pentru începători.

Puteți merge la lucru ori de câte ori doriți și puneți cât mai mult sau mai puțin timp după cum doriți. Totul va depinde de câți bani doriți să câștigați în fiecare zi. Câștigați bani de pe internet vă va permite în cele din urmă să deveniți șeful dvs. – puteți chiar să lucrați în pijama dumneavoastră în timp ce vă uitați la televizor.

Ce este marketingul afiliat? Practic, nu te plătești pentru trimiterea persoanelor către produsele unei companii. Creați propriul site web sau blog bazat pe un subiect despre care știți foarte multe despre. Sau puteți crea unul bazat pe un subiect pe care veți dori să-l cercetați și să scrieți pagini. Cum de a veni cu un subiect bun pentru un site sau blog? Există o mulțime de modalități de a obține idei.

Prima metodă este să scoți o foaie de hârtie sau să deschizi un notepad și să începi să scrie despre toate interesele tale. De ce ești pasionat? Ce ai învățat la școală? Ce vă place să vorbiți? De ce știi foarte multe? Ce ați învățat la locul de muncă? Care sunt hobby-urile tale? Ce doriți să cercetați și să aflați mai multe? Toate răspunsurile dvs. ar putea fi teme interesante pentru un site web.

O altă metodă este să vizitezi Amazon și eBay pentru a obține o idee despre toate produsele de acolo. Aceste produse sunt toate legate de un subiect sau interes. Puteți să vă bazați site-ul în jurul acestor subiecte.

Articole Similare:   Faceți bani noul mod de a merge online

După ce ați venit cu un grup de subiecte, atunci este timpul să începeți să vă construiți site-urile web. Există o mulțime de tutoriale gratuite disponibile online despre cum să construiți un site web și să obțineți găzduirea site-ului. Puteți construi fie un site web static, fie un blog – fie o platformă funcționează foarte bine pentru marketingul afiliat. Este doar o chestiune cu ceea ce vă simțiți mai confortabil.

După ce ai site-ul sau blogul dvs. construit cu câteva pagini, atunci poți începe să te înscrii pentru programe afiliate. Există rețele afiliate care vă vor conecta cu companii care caută site-uri web sau bloguri precum dvs. pentru a-și plasa anunțurile. Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați programului și, dacă aprobă site-ul dvs., veți primi un cod special pentru a vă adăuga la site-ul dvs. Procesul este destul de simplu.

Există mii de companii care au programe de afiliere, așa că ai grijă să găsești una sau mai multe pentru a se potrivi cu tema site-ului tău. CJ.com, Linkshare.com, Shareasale.com, Amazon.com și ClickBank.com sunt cele mai mari rețele de afiliați.

Iată câteva exemple de teme despre site-urile afiliate:

Călătoriți un pic mai bun și decideți să creați un site bazat pe sfaturi de călătorie și destinații de vacanță bune. S-ar putea să vă alăturați și să vă recomandați produse și oferte de la Orbitz, Expedia, Travelocity, Închirieri mașini bugetare, Norwegian Cruise Lines etc. Puteți chiar să vă înscrieți la programul de afiliere al Amazonului și să recomandați cărți de călătorie extraordinare.

Sunteți un iubitor de câine și aveți destulă experiență în îngrijirea și pregătirea câinilor. Deci, creați un site legat de îngrijirea câinilor și / sau de formarea câinilor. Puteți să vă alăturați și să vă recomandați oferte de la PetSmart.com, Petco.com, 1800petmeds.com, etc. Să nu mai vorbim de toate cele mai bune cântece de câine sau de rase de cîine cărți de la Amazon.

Articole Similare:   Metode de a face bani online

Sperăm că aveți acum o mai bună înțelegere a modului în care mii fac bani buni online cu marketing afiliat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge