Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Affiliate Making Money Online – 3 pași simpli

/
/
/
11 Views

Pentru oricine care are vise de a fi un afiliat de top câștigând bani online, programele de afiliere bazate pe Internet par să aibă tot ce se întâmplă pentru ei. De obicei, aceștia sunt liberi să se alăture, pot oferi responsabilități foarte generoase și puteți începe de la zero cu aproape nimic. Iată trei pași simpli despre cum să câștig bani cu Internetul.

1. Găsiți un bun program de afiliere pentru a promova. Da, știu … Acest lucru este evident, dar ați fi surprins de cât de mulți oameni au greșit. Ei promovează orbește un program pe care tocmai i-au plăcut, în loc să facă niște cercetări de bază pentru a vedea dacă programul este potrivit pentru ceea ce vor să obțină.

Trebuie să găsești un echilibru. A merge la un program de afiliere care plătește 100 de dolari pe oră este mare, dar este probabil să fie într-o piață foarte competitivă. Pe de altă parte, alegerea unei taxe care plătește doar 10 USD pe an este probabil să însemne prea multă muncă pentru prea puțină recompensă.

Trebuie să vizitați pagina de vânzări și să decideți dacă veți fi tentat sau nu de ofertă. Pagina face o duzină de oferte diferite? Nu e bine. Clientul potențial are nevoie doar de o ofertă concentrată. Este pagina de vânzări ușor de înțeles și ușor de cumpărat de la? Mai bine ar fi dacă sperați să obțineți promisiuni. Nu promovați o pagină de vânzări care vă confundă – va confunda și alți vizitatori.

2. Decideți la care nișă doriți să vă concentrați. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar prefer să mă concentrez pe o nișă largă și să găsesc programe de afiliere în nișe mai mici sub acest aspect. De exemplu, dacă vă decideți pe “marketingul pe Internet” ca o nișă largă, puteți alege “ghizii online de a face bani” ca o nișă mai mică în cadrul nișei mai largi.

Articole Similare:   Câștigați bani din blogul dvs.

3. Formați un plan pentru promovarea programului dvs. de afiliere ales. Nu lucrați orbește. Decideți cum veți promova produsul. Puteți alege programe cu plata-pe-clic, cum ar fi Google AdWords, pentru a vă promova programul, dar dacă nu știți ce faceți, poate vă costă mai mult decât faceți, cel puțin la început.

Puteți pune vreodată un site web pentru a vă promova programul, dar poate dura ceva timp pentru ca un nou site să fie indexat și clasat în motoarele de căutare. Cu toate acestea, o metodă nu funcționează și vă poate face să mergeți foarte rapid: scrieți articole pentru a vă promova programul.

Articolele au putere. Scrieți întotdeauna articole utile. Faceți-le informative și interesante. Dacă faceți acest lucru, oamenii vă vor mulțumi în liniște pentru serviciul pe care l-ați furnizat. Bio-ul sau cutia de resurse, la poalele articolului, poate avea un link inapoi catre site-ul tau. Dacă oferiți suficientă informație în articolul dvs., unii cititori vor face clic pentru a obține mai multe informații. Apoi, depinde de pagina dvs. web pentru a face restul. Și asta, prietene, este cel mai rapid și mai bun mod pe care îl știu să devin un afiliat câștigând bani online!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge