Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Afacerea Get Rich Business Making Money Online este întreruptă

/
/
/
34 Views

Am scris acest articol pentru mii de oameni care pot fi atrași de promisiunile bogăției și bogățiilor cu afacerile online. Cele mai multe dintre ele vor fi înghițite de abisul internetului. Efectuarea de bani on-line a sunat ca un alt multi-nivel sau pitch de rețea de marketing pentru mine. Ori de câte ori un membru al familiei, un prieten sau o reclamă a prezentat o oportunitate de a crea venituri reziduale, aș ridica imediat scuturile. Dacă sună puțin amar, este pentru că am fost dezamăgit de mai multe ori în trecut. Am pierdut o sumă jenantă de bani și o grămadă de timp încercând să mă îmbogățesc cu o afacere bazată pe domiciliu. Ei spun: “Un fraier se naște în fiecare minut.” Ei bine, am fost reîncarnat de cel puțin trei ori.

Când am primit controlul stimulului economic de la guvern din acest an, m-am gândit: “La mall!” Soțul meu nu a împărtășit același gând. El se gândea la 50 de inci HDTV. Am dat peste o reclamă în timp ce căutam o modalitate de a face niște bani în plus folosind Day Job Killer sau DJK. Nu a fost foarte scump, așa că am avut o șansă. Am urmat instrucțiunile prea complicate pentru un novice ca mine. Am început să verific pe DJK; Nu eram singura persoană nemulțumită de ea. Vreau să împiedic pe alții să urmeze aceeași soartă pe care am făcut-o, să nu-ți pierzi timpul cu Killer de Zi de Zi. Am considerat, de asemenea, că investiția în produsul grupului Shanklin a fost scumpă, de peste 3.000 de dolari. Arăta foarte profesionist și avea o garanție de returnare a banilor. Garanția era bună doar pentru trei zile lucrătoare, prea riscantă. Am anulat a doua zi, au returnat toți banii pe cardul de credit.

Articole Similare:   Acum este mai ușor să faci bani online

Am crezut că am terminat cu încercarea de a mă îmbogăți de lucru acasă, dar ispita este atât de puternică. În timpul unei conversații cu un prieten, un prieten mult mai mic, ea a declarat că folosește un site pe care la găsit în ianuarie pentru a face niște bani online. Am fost pregătit să aud povestea ei de groază. Apoi mi-aș împărtăși experiența mea cu aceste lucruri, până când a arătat niște chitanțe de depozit. Fața mea a scăzut. Nu au existat sume mari de bani, aproximativ 100- $ 300 pe lună din februarie până în mai. Am împărtășit aceste informații cu soțul meu, iar el a răspuns: “Acesta este cel puțin un HDTV cu plasmă de 42 inci”. Am luat o decizie la masa de bucătărie. Am sunat imediat pe prietenul meu pentru site-ul web. Site-ul a fost foarte simplu. În mod similar, compania găsește oportunități de afaceri profitabile și rezonabile și le evaluează și doar trei produse sunt menționate pe site. Mai târziu am aflat că rezultatele se schimbă din când în când se evaluează mai multe produse. Am încercat exact produsul pe care prietenul meu la ales și eu am început să câștig și bani. A fost minunat! În ultimele patru luni am făcut destule bani în plus pentru a plăti niște facturi, pentru a umple rezervorul de gaz și pentru a mânca odată și odată. Suntem de la cei bogați, cu toate acestea, banii suplimentari în fiecare lună sunt cu siguranță apreciați, mai ales în economia de astăzi. Având în vedere succesul de la primul produs, am încercat un altul de pe același site web. Mi-am făcut banii înapoi.

Este timpul să te trezești și să găsești un gust de realitate din punctul de vedere al acestui homemaker. Oamenii se întâlnesc în țara de predare și vânzare de CD-uri cu privire la modul de a obține banii noștri cu un arsenal de pitches, răspunsuri și mai multe analogii. Am cumpărat cărți, casete și CD-uri. Am călătorit chiar în state diferite pentru a participa la cursuri și seminarii despre cum să-mi dezvolt afacerea. Cumpărătorii vă faceți griji, există oameni profesioniști care încearcă să obțină banii câștigați din greu. Realitatea de a deveni bogat în a face bani online este un mit pentru majoritatea oamenilor. Sunt sigur că cineva o face, nu doar eu sunt. Nu sunt supărat sau întristat de asta. Sunt mulțumit de felia mică de plăcintă pe care o primim în fiecare lună. Soțul meu va fi mulțumit de un nou televizor HD cu plasmă de 58 de inci, care va primi pentru Crăciun. Surprinderea mea este în siguranță, nu va merge nicăieri lângă un computer. Anul viitor, îmi iau remodelarea bucătăriei.

Articole Similare:   Cei mai buni creatori de bani online pentru banii dvs.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge