Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Adevărul despre sondajele online plătite – o sesiune de întrebări și răspunsuri

/
/
/
15 Views

Cu mii de oameni care încearcă să găsească o modalitate de a face niște bani online în fiecare zi, site-urile cu studii online plătite se trezesc peste tot. Cu atât de mulți pe acolo (unii buni, unii – bine, nu atât de buni) este greu de determinat ce să creadă. Într-o încercare de clarificare a insulelor și a martorilor și a miturilor și a realităților anchetelor online plătite, am compus o serie de întrebări și răspunsuri pentru a vă ajuta să sortați totul. Vom începe cu elementele de bază și apoi vom intra în zgură.

Întrebare: Este aceasta reală? De ce ar plăti cineva să efectueze sondaje online?
Răspundeți: Da, acest lucru este real. Există literalmente sute de companii legitime de cercetare de piață care oferă stimulente pentru opinia dvs. Companiile au venit la aceste firme pentru a obține opinii publice despre produsele sau serviciile lor și sunt dispuși să le plătească pentru a afla ce credeți. Ei apoi trec o parte din acea plată pe tine.

Întrebare: Care sunt sondajele?
Răspuns: Doar despre tot ce vă puteți gândi. Vi se poate cere să revizuiți un trailer de film pentru un nou film, ce fel de unt de arahide doriți, ce restaurante frecventați, îl numiți. De la grătaruri de grătar la întrebări medicale la aparate la ceea ce ai avut la cină aseară. Există site-uri pentru anumite grupe de vârstă, profesii, hobby-uri și interese. Sondajele sunt, în general, foarte interesante și aceste companii caută opiniile dvs. cu privire la modul de modelare a produselor lor.

Întrebare: Cum funcționează?
Răspuns: Fiecare companie funcționează puțin diferit, dar aici sunt elementele de bază ale anchetelor online. Vă veți înscrie pentru un site plătit pentru sondaj. Veți introduce unele informații demografice de bază (vârstă, sex etc.) și când vor fi disponibile un sondaj în care aceștia caută cineva care se potrivește profilului dvs., vă vor trimite o invitație pentru a efectua un sondaj. Invitația va conține, de obicei, un link direct la anchetă și stimulentele pe care le oferă dvs. pentru a efectua sondajul. Doar faceți clic pe link și luați sondajul pentru a vă califica pentru recompensă.

Articole Similare:  Începeți o afacere online - cum să vă reduceți durerea financiară, depunerea și datoriile

Întrebare: Ce tipuri de stimulente sunt oferite?
Răspundeți: Stimulentele variază pentru fiecare site, dar, în general, stimulentele iau următoarele forme: numerar, certificate de cadou (mărcile Amazon sunt cele mai populare), mărfuri (DVD- etc …) și donații de caritate. Fiecare site de studiu va oferi unul sau mai multe stimulente de mai sus pentru participarea dvs. la anchetele lor. Unii dintre aceștia le vor oferi direct, cum ar fi “plătiți 5,00 $ pentru a face acest sondaj”, unii îi oferă aceste sub formă de desen, iar altele au un sistem punct în care punctele acumulate pot fi “încasate” pentru elementele de mai sus.

Întrebare: Veți primi mesaje spam prin înscrierea la site-urile de studii plătite?
Răspuns: Nu, dar trebuie să fii atent. Există câteva site-uri acolo, care sunt pur și simplu firme de publicitate care prezintă site-uri plătite online. Iată sfatul meu despre modul de a spune diferența. În primul rând, dacă vă oferă o șansă la un premiu fantastic pentru înscriere, cum ar fi o mașină sau o barcă, aș fi un pic obosit și fac mai multă cercetare înainte să vă înscrieți. În al doilea rând, dacă sondajul de înscriere pentru site constă dintr-o mulțime de întrebări cu privire la faptul dacă doriți sau nu informații suplimentare despre alte produse, mergeți departe, sunteți sigur de a obține spam. Amintiți-vă că o firmă legitimă de cercetare de piață nu va susține un produs sau un serviciu, se presupune că acestea sunt imparțiale. În al treilea rând, citiți politica de confidențialitate dacă aveți nelămuriri. Majoritatea site-urilor de acolo sunt legitime și vă vor trimite un e-mail numai dacă există un sondaj disponibil sau dacă există informații importante de care au nevoie pentru a vă notifica.

Articole Similare:   Modalitati de a face bani online

Întrebare: În cazul în care plătiți pentru o bază de date a site-urilor cu studii plătite?
Răspundeți: Nu. Există mai multe motive pentru care nu ar trebui să plătiți un ban pentru a efectua sondaje online. În primul rând, cu puțin efort veți putea găsi singur toate site-urile – gratuit. Există o mulțime de site-uri gratuite care au liste destul de bune și, de asemenea, câteva site-uri cu adevărat bune gratuite acolo, care au computere gratuite, gratuit, cu sute de liste. În al doilea rând, firmele de cercetare de piață sunt, de fapt, interzise să perceapă persoane să participe la anchete și să se încruntă pe oricine face.

Întrebare: Pot să mă îmbogățesc doar prin efectuarea de sondaje online?
Răspundeți: Am avut atât de mulți oameni că mă întreabă dacă vor putea să se pensioneze luând sondaje online. Ei bine, asta nu se va întâmpla. În cazul în care este posibil să faceți o sumă decentă de bani prin trimiterea de referate sau prin difuzarea unui site web, nu veți avea un salariu cu normă întreagă, luând pur și simplu sondaje. Există o mulțime de site-uri publicitare pe care le puteți face mii de dolari pe săptămână sau puteți face 45 de dolari și o oră pentru a efectua sondaje online (de fapt, puteți face 45 de dolari pe oră pentru un anumit anchetă, dar nu veți face întotdeauna atât de mult și poate fi doar un sondaj de 10 minute).

Întrebare: Cât pot face?
Răspuns: Asta e greu de spus. Depinde într-adevăr de o serie de factori. Câte site-uri v-ați înscris? Cât de des luați anchetele pe care sunteți invitat să le luați? Care este demografia dvs.? Etc … Dar nu te voi lăsa atârnat de asta. Aș spune că, dacă vă înscrieți la un număr de site-uri de anchetă, luați majoritatea sondajelor la care sunteți invitat și nu vă limitați la experiența de viață, ați putea face între 1.000 și 2.000 de dolari pe an, în numerar sau ceva echivalent . Cele mai multe dintre acestea vor primi plăți mai mici (1,00 – 10,00 RON) pentru un sondaj, dar le-am văzut plătindu-le la fel de mult ca 200 $. Tratează acest lucru ca bani în plus, nu o carieră. Puteți face cu ușurință suficient pentru a lua familia afară pentru cină, pentru a cumpăra câteva extra, pentru a obține câteva lucruri frumoase în jurul casei sau a le salva pe toate pentru cumpărăturile de Crăciun.

Articole Similare:   Modalități de a face bani cu computerul dvs. în seara asta

Întrebare: Deci, merită?
Răspundeți: Da, cred că da. În timp ce nu vă va face să fiți bogați bogați, este cu siguranță un mod simplu și distractiv de a face câțiva dolari în plus. Consider că anchetele sunt plăcute pentru a participa și pentru timpul petrecut, compensația este destul de bună.

Asta încheie această sesiune de întrebări și răspunsuri. Sperăm că acest articol a aruncat o lumină asupra lumii anchetelor online plătite. Dacă treceți prin hype și știți ce să căutați, sondajele online pot fi o modalitate plăcută de a face niște bani în plus. Veți vedea produse noi înainte de a ieși, vă va da părerea despre cum să faceți produsele mai bune și să fiți plătiți pentru a face acest lucru. Nu prea rău pentru câteva minute din timpul tău.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge