Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Adevărul cinstit pentru a face bani online

/
/
/
6 Views

Adevărul despre a face bani

În contrast puternic cu credința populară, a face bani online poate fi dificil de înțeles și foarte frustrant. Există o mulțime de informații de confictizare de acolo de la așa-numitele “Gurus”, care oferă informații extrem de vagi despre pașii de a face de fapt bani online. Sperăm că acest articol vă va oferi o claritate în ceea ce privește generarea de bani online și vă va oferi o cale “clară” clară pentru a obține trafic și a câștiga bani pe piața de internet de astăzi. Gata? Să ne grăbim!

Marketing pe Internet într-o coajă scurtă

Ce înseamnă exact marketingul pe internet? Ei bine, în definiția ei cea mai de bază înseamnă doar ceea ce pare. Marketingați și promovați produse pe internet. Aceste produse ar putea fi ale tale, sau ar putea fi produse pe care le promovezi prin link-uri afiliate sau o combinație a celor două, ceea ce este ceea ce recomand.

Deci, ce sunt cele mai bune produse pentru a promova?

“Care sunt cele mai bune piețe pentru a intra în?” În opinia mea, aceasta este întrebarea greșită. O întrebare mult mai bună de a vă întreba: “Ce produse I comercializează online?” (Bogățiile sunt în nișe). Acesta este locul în care oamenii care sunt noi se confundă, dar să ne uităm la procesul pas cu pas.

Care-ți sunt interesele

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți dai seama ce te interesează. Oricare ar fi interesele dvs., banii, sănătatea, alergarea sau moda, gândiți-vă la lucrurile care vă interesează. De ce ar trebui să vă bazați pe riscul de marketing online pe lucrurile care vă interesează? Există de fapt două motive. Primul este că, atunci când construiți site-ul sau blogul dvs. și dezvoltați conținut, procesul ar trebui să fie plăcut, dacă scrieți despre un subiect pe care îl urăți, nu vă veți distra și conținutul pe care îl veți produce nu va fi la fel de bine ca si cum ai fi scris despre ceva ce ti-a placut la nivel personal. Cel de-al doilea motiv pentru care doriți să vă bazați afacerea dvs. de marketing pe internet pe lucrurile care vă interesează este astfel încât să nu renunțați! Contrar a ceea ce cred mulți oameni, atunci când începeți să faceți publicitate pe internet, poate fi foarte dificil, mai ales la început. Dacă nu comercializați produse pe care vi le plac, veți renunța imediat ce simți că nu reaparăți beneficiile (banii) cât de repede ați crezut că ar trebui. Amintiți-vă, internet marketing ar trebui să fie distractiv și plină de satisfacții, nu ar trebui să se simtă ca o corvoadă, o muncă grea uneori? Da! Dar nu o corvoadă.

Articole Similare:   Cum sa faci bani online! Paypal Cash În termen de 24 de ore GRATUIT!

Obținerea unui site web sau a unui blog

Odată ce ați luat câteva minute să vă gândiți la interesele dvs., următorul lucru pe care trebuie să-l inițiați pentru marketingul pe internet este un site web sau un blog. Dacă reușiți singur, este în mod fiabil ieftin. Primul lucru de care aveți nevoie este webhosting-ul, unde imaginile și conținutul site-ului dvs. Web vor fi stocate pentru a vedea întreaga rețea web. Webhosting-ul dvs. va costa aproximativ zece dolari pe lună. Apoi, veți avea nevoie de un nume de domeniu (de exemplu, facebook.com). Acest lucru va costa aproximativ 12 dolari pe an. Unele dintre cele mai populare companii de webhosting sunt Hostgator.com, Bluehost.com și Justhost.com. Odată ce ați achiziționat numele de domeniu și webhostingul dvs., aveți câteva opțiuni cu privire la modul în care veți face site-ul dvs. să arate atractiv. Prima opțiune este de a avea pe cineva să-l construi pentru dvs., acest lucru vă poate costa ușor oriunde de la patru sute la mai multe mii de dolari, în funcție de cât de robust doriți ca site-ul dvs. să fie. A doua opțiune pe care o aveți este să instalați teme gratuite WordPress. Fiecare dintre companiile de găzduire menționate mai sus au procese de instalare rapidă și ușoară WordPress care vă permit să instalați gratuit teme WordPress atractive. Dacă sunteți nou în WordPress și sunteți un cursant vizual, mergeți la YouTube.com și efectuați o căutare pentru “cum să faceți un site web cu WordPress”. Acest lucru ar trebui să vă arate îndreptată în direcția cea bună.

Obțineți trafic

Dacă site-ul dvs. sau blogul dvs. nu are vizitatori, va fi imposibil să faceți o vânzare. Obținerea unui vizat trafic către site-ul dvs. este cel mai important aspect pentru a deveni un marketer de succes pe internet. Cum obțineți traficul pe site-ul dvs.? Există multe căi, atât plătite, cât și gratuite. Să discutăm mai întâi câteva dintre cele mai comune metode gratuite. Primul și uneori cel mai simplu mod de a obține trafic pe site-ul dvs. web, pentru a vă asigura că este optimizat pentru motoarele de căutare, una dintre cele mai comune metode de a face acest lucru este să vă asigurați că site-ul are densitatea adecvată a cuvintelor cheie. De exemplu, dacă comercializați o carte despre cum să obțineți un abs absent, doriți să vă asigurați că utilizați termenul “ABS absent” în conținutul site-ului dvs., astfel încât atunci când motoarele de căutare trimit ” păianjeni “și aceștia” accesează cu crawlere “site-ul dvs. web, vor ști că site-ul dvs. vorbește despre absența absenței. În consecință, când cineva efectuează o căutare pentru “abs abs”, dacă ați folosit densitatea corectă a cuvintelor cheie împreună cu alte tehnici SEO, site-ul dvs. va avea o șansă mai bună de a se clasifica înalt atunci când rezultatele căutării revin. Deși densitatea cuvintelor cheie este importantă dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă un rang înalt în motoarele de căutare, cum ar fi Google, doriți să fiți atenți să nu fiți vinovați de “umplutura de cuvinte cheie”, unde continuați să repetați aceleași cuvinte cheie de mai multe ori, Sunetele sunt nenaturale daca sunt citite cu voce tare. Google nu-i place o astfel de repetare și poate penaliza site-ul dvs., dându-i un rang inferior dacă abuziți de utilizarea cuvintelor cheie.

Articole Similare:   5 moduri de a face bani online

Un alt mod gratuit de a obține traficul pe site-ul dvs. este prin “backlink”. Backlining este atunci când puneți un link către site-ul dvs. pe site-ul altcuiva care are conținut similar. În schimb, aceștia pot pune pe site-ul dvs. un link al site-ului lor în ceea ce se numește “schimb de link”.

Obținerea plății pentru trafic

Acum, când am discutat doar câteva strategii gratuite, puteți discuta despre unele strategii plătite. Google AdWords se numără printre cele mai bune și mai puternice modalități plătite de a genera trafic pe site-ul dvs. web. Anunțurile Google AdWords sunt afișate de-a lungul rezultatelor căutării și în partea de sus a rezultatelor căutării. Google AdWords este principalul instrument de publicitate al Google și este un model de publicitate Pay Per Click, care vă permite să faceți publicitate persoanelor când caută cuvinte cheie pe care le-ați licitat. De exemplu, spuneți că vindeți mingi de baschet pe site-ul dvs. și licitați pentru cuvântul cheie “baschet” atunci când cineva caută mingi de baschet pe Google, anunțul dvs. ar putea fi prezentat acestora, direcționându-le către site-ul dvs. web. Google AdWords oferă, de asemenea, o modalitate foarte personalizabilă în care puteți plăti, puteți stabili un plafon pentru suma pe care o plătiți pe zi și nu va fi debitată mai mult decât atât. Nu există, de asemenea, o cerință minimă privind suma pe care trebuie să o investiți în campania dvs. Google AdWords. Google AdWords poate genera cu siguranță trafic orientat, dar există și un dezavantaj dacă nu aveți experiență. Dacă dintr-un motiv oarecare Google decide că ceva pe site-ul dvs. încalcă termenii și condițiile de publicitate, ei vor suspenda contul dvs., iar banii cheltuiți nu vor fi rambursați. Vă recomandăm dacă sunteți nou în Google AdWords să faceți cu siguranță temele și să investești puțin până când devii expert.

Articole Similare:  Faceți bani online - plătiți de Paypal de pe site-urile de sondaj online

Un alt instrument foarte puternic pentru generarea traficului direcționat plătește pentru anunțurile solo. Când cumperi anunțuri solo de la cineva, ei trimit promoția la lista lor de e-mail. Este important să vă faceți temele pe vânzătorii de reclame soloși și să aflați care dintre nișele pe care le acoperă. Este important să găsiți ce nișe acoperă, deoarece cheia pentru un marketing eficient pe internet este publicitatea pentru traficul direcționat după toate dacă sunteți nicăieri în a mânca sănătoși, trimiteți-vă promovarea către oameni care sunt interesați de MLM de marketing nu se va transforma bine în vânzări, face sens?

Commit

Trebuie să fii angajat! După ce v-ați expus planul de joc, este important să luați măsuri, să continuați și să-l vedeți la finalizarea acestuia. Dacă îl scoateți și vă amânați, va amâna succesul dvs. sau, chiar mai rău, vă va face să renunțați la visele voastre. Când vă începeți ventura de marketing pe internet, cel mai important lucru pe care îl puteți face este să luați măsuri și să aplicați ceea ce înveți. Fără aplicarea educației dvs., nu veți vedea niciodată rezultate. După cum spune vechea zicală: “Nu încercați să mâncați întregul elefan dintr-o dată”. Aplicați ceea ce învățați câte un pas la un moment dat, dacă sunteți nou în marketing pe internet și decideți să vă promovați site-ul web prin intermediul Google AdWords să utilizați această formă de promovare și această formă de promovare numai până când veți deveni competentă în aceasta. Dacă încercați să vă trageți în douăzeci de direcții diferite, veți descoperi că veți putea realiza mult mai puțin decât dacă vă concentrați energia la un singur lucru la un moment dat.

În încheiere.

A deveni un marketer de internet este o călătorie nu o schemă îmbogățită rapid sau un sprint. Internetul este un monstru în continuă evoluție și schimbarea strategiilor tale este de o importanță capitală dacă vrei să rămâi cu succes. Dacă doriți să aveți succes, trebuie să vă angajați să fiți student în marketingul pe internet și să vă educați în mod constant despre ceea ce este nevoie pentru a deveni și a rămâne un succes în această industrie minunată. Distreaza-te si bucura-te de calatorie!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge