Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 A face bani să joace Texas Holdem

/
/
/
21 Views

Puteți face bani jucând Texas Hold'em poker? Aceasta este o întrebare pe care o mulțime de oameni o întreabă. La urma urmei, poate fi palpitant vizionarea profesioniștilor dvs. de poker preferați la televizor și câștigarea multor bani. O poți face chiar tu, totuși? Ei bine, răspunsul la asta este da. Mulți oameni fac bani jucând poker. Asta nu înseamnă însă că este ușor de făcut. Amintiți-vă că viața unui jucator de poker nu este tot glitz și glamour, așa cum vedeți la televizor. Există două lucruri foarte importante de luat în considerare.

Pro și profit:

În primul rând, trebuie să vă amintiți că nimeni nu câștigă tot timpul la poker. Chiar dacă joacă la televizor și au jucat de ani de zile, nu sunt zei de poker. Urmăriți orice turneu. Observați că, deși mulți profesioniști se joacă, poate fi doar un câștigător. Deci, nu vă așteptați să câștigați la poker tot timpul.

Pro și timp de joc:

În al doilea rând, amintiți-vă că ceea ce vedeți la televizor nu este singurul moment în care profesioniștii joacă poker. Pentru a-și câștiga existența la joc, cei mai mulți profesioniști joacă în fiecare zi de oriunde, de la opt la doisprezece ore. În plus, mulți dintre aceștia joacă simultan mai multe mese de poker pentru a-și maximiza profitul. Asta are mult răbdare și rezistență.

Abilitate Versus Noroc:

Un alt lucru pe care trebuie să-l dai seama despre poker este că, în primul rând, oricum, este un joc de îndemânare. Nu puteți controla cărțile pe care le împărțiți sau adversarii dvs. Asta e norocul tragerii. Puteți controla ce faceți cu ceea ce obțineți, totuși. Nu este locul în care abilitățile intră în joc.

Articole Similare:   Faceți bani online instantaneu

Un alt lucru care face poker un joc de îndemânare este formatul jucătorului față de player. Ce vreau sa spun prin asta? Imaginează-ți un joc de cazino, cum ar fi blackjack. În blackjack, ideea este de a bate dealer-ul. Deci, nu jucați împotriva altor jucători. În Texas Hold'em sau alte jocuri de poker, pe de altă parte, trebuie să bați un adversar. Deci, aveți o bază solidă, presupunând că voi și adversarii dvs. aveți aproximativ același nivel de calificare.

Skewing Abilitatea:

Bineînțeles, ideea este să învingești talentul în favoarea ta, dacă vrei să câștigi bani la Texas Holdem. Vedeți, atunci când jucătorii joacă gratis, joacă la mize la nivel scăzut sau sunt doar în general noi în jocul de poker, de obicei nu joacă foarte bine. Jucătorii răi sau neexperimentați sunt cunoscuți ca pești. Jucătorii buni, sau rechinii, fac o scurtă treabă a peștilor. Deci, treaba ta este să joci la nivelul mizei, unde ești încă un rechin, nu un pește.

Math Mania:

În cele din urmă, amintiți-vă că pokerul este un joc de matematică. Trebuie să puteți calcula probabilitatea ca lucrurile să se întâmple, cum ar fi desenarea unei anumite cărți la un moment dat. Sau, cel puțin, trebuie să puteți memora cotele de situații comune care apar. Dacă poți stăpâni matematica pokerului, ar trebui să poți câștiga bani jucând Texas Hold'em.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge