Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 A face bani online în șase pași – ceea ce ei nu vă spun

/
/
/
18 Views

Oricine a cercetat cum să facă bani online pentru orice perioadă de timp a venit, probabil, prin site-uri web sau articole care susțin că puteți face bani online în 6 pași simpli sau că secretul de a face bani online poate fi să urmeze o formulă simplă. Dacă ați trimis adresa dvs. de e-mail pentru a avea acces la informațiile “de bază”, probabil că aveți o versiune sau altul din următorii pași:

 1. Identificați o nișă. Identifică o piață fierbinte și găsește o nișă pe acea piață. Identificarea unei nișă în cadrul unei piețe fierbinți înseamnă de obicei o concurență mai redusă, dar banii pot fi totuși foarte buni.
 2. Căutați ofertele afiliate. Găsiți produse de promovat pe site-uri precum Clickbank, care vinde și convertesc bine.
 3. Identificați cuvintele cheie. Efectuați o cercetare de cuvinte cheie pentru a afla care sunt cele mai bune cuvinte cheie pentru vânzarea produsului afiliat pe piața de nișă.
 4. Obțineți un site web. Obțineți un nume de domeniu și o companie de găzduire și obțineți propriul site sau blog. Aveți nevoie de un site web care să acționeze ca un centru central pentru trimiterea traficului și de unde veți promova produsele și afișa conținut.
 5. Adăugați conținut. Începe să adaugi conținut pe site-ul sau pe blogul tău care este strâns legat de nișă și care conține cuvintele cheie și frazele de cuvinte cheie.
 6. Trafic de trafic. Generați trafic pe site-ul dvs. folosind mai multe surse diferite. Multe surse de trafic de calitate bună sunt gratuite, cum ar fi Twitter și Facebook.

Există unele variante: unele formule nu pot include un site ca unul dintre pași, în timp ce alții vor spune că trebuie să începeți să dezvoltați o listă de adrese de e-mail pentru a începe să faceți marketing. Deși există câteva variante, în cea mai mare parte pașii sunt în esență aceiași, cu câteva modificări și diferențe aici și acolo.

Dacă acești 6 pași par familiari, pentru că ați întâlnit articole similare în trecut, luați inima: Există un proces pentru a face bani online și schița de mai sus (și altele similare it) este destul de mult. Dar, din nou, dacă acestea par familiar, probabil știți, de asemenea, că există mult mai mult pentru a conduce o afacere on-line de succes decât să urmeze o formulă simplă sau să ia o serie de pași. Știți acest lucru deoarece, chiar și cu cunoașterea prealabilă a celor 6 pași, nu faceți încă bani, sau cu siguranță nu este suficient.

Chiar dacă cei 6 pași indicați mai sus sunt noi pentru tine, încă mai poți vedea cum informația are puțină utilizare practică, pentru că dacă te gândești la asta, de fapt nu știi ce naiba trebuie să faci pentru a incepe. Ce puteți lua de formula care vă va ajuta chiar acum cu construirea unei afaceri online chiar acum? Răspunsul: Absolut nimic.

Ei bine, există un motiv bun pentru asta. Nu este pentru că există multe dintre ele. Iată ce vă spun nu vă spun:

Pașii vă vopsesc imaginea de ansamblu. Încă mai trebuie să înveți cum să dai vopsea pe perie.

L-ai auzit mai devreme. Urmați acești pași, folosiți această formulă, examinați șablonul de afaceri sau citiți planul de afaceri și veți avea cheile unei afaceri online de succes. Acestea sunt cheile unei afaceri online de succes? Într-adevăr? Dacă asta e adevărat, avem o problemă. Unde este încuietoarea? Heck, unde e ușa ??

Acești pași pe care trebuie să le iei și formule pe care trebuie să le urmezi sunt folositoare numai pentru cei care știu deja ce fac și care au o mulțime de experiență și cunoștințe despre marketingul pe internet, dar au nevoie de ajutor totul împreună.

Așa e. Pașii sunt doar numai folositori pentru cei care au deja know-how-ul de a construi o afacere. Acestea acționează ca un memento pentru cei care sunt deja în picioare și funcționează ceea ce au de lucru pentru ca ei să nu fie prinși prin rotirea roților lor fac lucruri care nu vor face afaceri lor merge mai departe. Este o chestie de imagine mare. Acest lucru nu este foarte util atunci când vă aflați în locul în care trebuie să faceți lucrurile zgomotoase, de zi cu zi, care vor face ca afacerea dvs. să funcționeze.

Există o diferență între o formulă de 6 pași și o listă de “a face.”

Există formule în 6 pași, și există liste de “a face”. Nu sunt același lucru. Nu vă lăsați prinși să credeți că, dacă știți care sunt pașii de a construi o afacere, cu toții aveți afacerea online despre care visezi.

Articole Similare:   A face bani online: puteți să o faceți

Realitatea este că acești 6 pași nu reprezintă o foaie de parcurs pentru desfășurarea unei afaceri online. Este ca să spuneți cuiva cum să construiască o casă în 6 pași: Începeți prin a săpați lucrurile și turnați o fundație, apoi construiți un cadru, instalați izolația, așezați cărămizile, șindrileți acoperișul, apoi decorați interiorul casa de vis frumoasă pe care ați dorit-o întotdeauna.

Ești gata să construiești o casă? Desigur că nu. Gândul este absolut ridicol. Construirea unei afaceri on-line nu este diferită; știind că cele 6 pași nu sunt suficiente pentru a face ca acest lucru să se întâmple pentru cineva care nu a mai făcut-o niciodată înainte. Pașii descriși pentru a conduce o afacere sunt importanți și necesari, dar nu vă ajută în aspectul practic al efectuării acesteia. Pașii sunt informativi, dar nu sunt orientați spre acțiune. Ceea ce trebuie să “faceți” rămâne un mister. Nu aveți nevoie de informații, ceea ce aveți nevoie este un manual de instrucțiuni.

Nu, o maimuță nu-și poate conduce propria afacere online.

Unele articole și scrisori de vânzări spun că fiul lor de 10 ani a făcut-o. De fapt, am citit câteva scrisori de vânzări pe care o maimuță le-ar putea face ceea ce schițează în pașii lor, că este atât de simplu.

Ouch. Într-adevăr? O maimuță ar putea să o facă? Aceasta nu spune cu adevărat multe pentru marea majoritate a comercianților afiliați care se luptă, și într-adevăr nu flatar de marketing on-line de succes, care ar putea fi probabil înlocuit de maimuțe, fie. Adevărul este că, în general, lucrurile nu sunt ușoare dacă nu le-ați făcut niciodată înainte. Odată ce ați avut practică și puțină experiență, atunci lucrurile au șansa de a fi ușor.

Dacă ai încercat să câștigi bani online, dar nu ai reușit, sau nu ai încercat pentru că nu vrei să pari un idiot pentru că nu poți să faci ceea ce poate face o maimuță, nu ești singur.

Deoarece pașii se așteaptă să fie “ușori”, mulți care au încercat să construiască un plug de afaceri online, încercând să facă pașii cât mai bine. Acest lucru poate duce la dezastru.

Referindu-ne la analogia construirii unei case în 6 pași, putem vedea cu ușurință cum. Ridicați cel mai apropiat baston sau dacă sunteți norocos o grămadă de grădină și începeți cu pasul unu, care săpați și puneți fundația. La un moment dat, după 5 minute, 5 zile sau 5 săptămâni de săpare, realizați că acest lucru durează mult și este mult mai greu decât ați fost crezut. Ești ars, epuizat și frustrat și probabil că simți că trebuie să fie ceva în neregulă cu tine pentru că nu ai construit acea fundație încă pentru că se presupune că o casă este construită în 6 pași simpli și nu ai trecut pasul unu . Fie renunțați, fie ieșiți în căutarea mai multor informații. Sunteți, fără îndoială, convinși de un expert că acoperișul este cea mai importantă parte dintr-o casă și acest lucru are sens pentru dumneavoastră, deoarece nu este cu adevărat o casă dacă nu aveți de fapt un “acoperiș peste cap”. Deci, încercați să învățați să acoperiți acoperișul în 6 pași simpli, tot timpul fiind la fel de prost echipați ca și dumneavoastră pentru a pune fundația, fără a mai vorbi, fără a avea restul casei tale construite.

Alții ar fi putut avea o rădăcină ușor diferită. Ați cumpărat în notificare că este nevoie de bani pentru a face bani, așa că ați ieșit și ați cumpărat un buldoexcavator și ați început să săturați. Ai lovit niște pietre, dar nu-ți face griji, te-ai mutat peste 50 de picioare și ai început să sări din nou. Uneori săpați o gaură care se lipeste și începeți să vărsați fundația. Apoi, începeți să așezați cadrul și instalați izolația, dar apoi vă dați seama că tocmai ați construit casa dvs. de lângă halda de oraș, așa că plecați să începeți din nou într-un alt loc. În momentul în care această persoană se arde, au săpat o grămadă de găuri parțiale și au multe locuințe în jumătate construite și au pierdut mult timp și bani.

Șase pași simpli? Poate, dacă aveți deja toate abilitățile și nu aveați nici o idee că le puteți folosi pentru a construi o casă sau, în acest caz, pentru a construi o afacere online. În caz contrar, formula, sau abordarea în 6 pași pentru a face bani online nu este probabil să vă facă mult mai bine.

Articole Similare:   Încă nu face bani online?

Pașii nu vă oferă instrumentele sau know-how-ul pentru a le face.

Dacă te-ai apropiat de afacerea ta prin conectarea oricum la trepte, probabil ai încercat să construiești o afacere fără abilitățile necesare și fără instrumentele potrivite. Este foarte posibil ca ați făcut o mulțime de lucruri fără să vă arătați nimic. S-ar putea să fiți arșiți și epuizați și totuși nu ați făcut nici un ban.

Dacă nu ați renunțat la acest punct, s-ar fi putut să vă aventurați să faceți mai multe cercetări și să aflați problema. Poate că 30 de scrisori de vânzări mai târziu și lipsa de somn ai convins că motivul pentru care afacerea dvs. eșuează din cauza lipsei traficului. La urma urmei, are sens atât de mult! Nu puteți să câștigați bani fără ca nimeni să viziteze site-ul dvs. sau link-ul afiliat! Deci, te duci la și încercați să învățați cum să conduceți trafic spre un site care nu este încă pe deplin dezvoltat sau nu este înființat pentru a transforma traficul în plătirea eficientă a clienților. Ați trimis trafic către un site care nu conduce la efectuarea unei vânzări? Ei bine, nu are nici un rost să trimiteți trafic către el. Este ca și cum ați încerca să puneți acoperișul înainte de a pune fundația.

Dacă găsești acest lucru sună familiar, șansele sunt că ai fost supraîncărcat cu informații în timp ce încerci să găsești legătura lipsă cu privire la motivul pentru care programul de 6 pași nu funcționează pentru tine. În procesul în care ați reușit să obțineți numeroase liste de discuții pentru a obține accesul la informațiile gratuite cu care vă temeți căutați în căsuța de e-mail. Ai devenit inundat cu cantități uluitoare de informații, formule, scrisori de vânzări, rapoarte și articole. Aici se află locul în care supraîncărcarea informațiilor sau paralizia de analiză se petrec. Vă petreceți ore întregi încercând să treci prin informații, simțind totuși stresați și copleșiți de volumul mare de informații sau săriți în prematură în ceva, porniți din nou întregul proces . Ce sa întâmplat cu “libertatea” de a deține propria afacere? Ei bine, cu siguranță asta nu este.

Termenii “rapid” și “ușor” sunt folosiți foarte puțin.

Nu o vei auzi vreodată într-o scrisoare de vânzări, dar fiecare dintre acești “pași” necesită timp. Rularea unei afaceri online este un angajament, iar mulți subestimă cât de mare este un angajament. Da, se poate face în timpul liber, în timp ce lucrați la locul dvs. de muncă obișnuit sau în timp ce vă îngrijiți copiii acasă, dar cu cât mai puțin timp trebuie să vă consacrați dezvoltării și dezvoltării afacerii, va lua pentru a merge. Dacă doriți să aveți un site care este generat de bani și face bani pe cont propriu pentru a putea face aceste lucruri, este nevoie de multă muncă pentru a ajunge acolo. Nu se întâmplă peste noapte.

Găsirea acelui Graal este ca și cum ai câștiga loteria. Puteți merge mai departe și puteți cumpăra fiecare program în speranța că ați găsit cel care vă va face un milionar peste noapte, dar rețineți că puteți cumpăra bilete de loterie ani de zile înainte de a obține biletul câștigător și cele mai de bază programele online costă, în general, aproximativ 47 de dolari, dar pot rula cu ușurință în sute sau chiar mii. Ouch! Veți avea nevoie de succesul de peste un milion de dolari pentru a plăti exact ceea ce ați cheltuit deja! Nu mai cădea în capcana asta. Realizați că lucrurile devin rapide și ușor de practicat și dacă vă place ceea ce faceți, iar între timp, va fi nevoie de muncă.

Rularea unei afaceri nu este liberă .

De asemenea, nu vă spun că lucrurile prin acești pași pot costa bani. În unele cazuri este nominal, dar chiar și cheltuielile mici pot începe să se acumuleze dacă faci alegeri proaste cu privire la modul în care cheltuiești bani pentru a-ți construi afacerea.

În timp ce unele lucruri se pot face gratuit, de multe ori trebuie să plătești informații despre cum să faci ceva liber (ceea ce pare a fi contra-intuitiv pentru mine). În alte cazuri, este gratuită numai dacă o faceți singură. Din nou, acest lucru nu este util dacă nu știți cum să faceți ceva, cum ar fi construirea unui site web sau generarea de trafic utilizând surse gratuite de trafic. Veți sfârși fie să petreceți o perioadă de învățare ridicolă, fie să cheltuiți bani pentru a învăța. Oricum, nu este deloc gratuit.

Articole Similare:  4 sfaturi pentru a vă îmbunătăți jocul de poker online

Nu numai că este important să realizăm că există un compromis. Lucrurile făcute gratis sunt adesea gratuite pentru un motiv; ele pot fi mai puțin eficiente decât serviciile și programele pentru care plătiți. Există, fără îndoială, câteva surse mari de publicitate gratuită, gratuită și gratuită, dar unele dintre ele pot să se încheie cu arderea înapoi dacă nu sunt compatibile cu alte instrumente și servicii pe care va trebui să le folosiți mai târziu ca afacerea dvs. dezvoltă. Va trebui să faceți cercetările pentru a afla care sunt diferențele dintre serviciile plătite și cele gratuite. De asemenea, este important să aflați dacă puteți trece fără probleme de la un serviciu gratuit la un serviciu plătit dacă și când va veni timpul.

De asemenea, rețineți că vechea zicală “primiți ceea ce plătiți” nu este întotdeauna adevărat; mai ales atunci când începeți doar online. Cheltuind bucăți mari de bani pentru campaniile PPC, de exemplu, nu este o bună utilizare a banilor tăi dacă nu există încă multe alte lucruri. Trebuie să fiți complet pe partea de sus a ceea ce se întâmplă în cadrul dvs. de nișă și să aveți cunoștință de cele mai eficiente cuvinte cheie și o bună înțelegere a ratelor de conversie și a implicațiilor acestora pentru linia de jos. Calculând unde sunt cheltuite banii cei mai buni are nevoie de o mulțime de cercetări și de înțelegerea modului în care funcționează afacerile online și marketingul afiliat.

Curea la capcana cu 6 pași

După cum am menționat, există un proces de construire a unei afaceri online, iar formulele și pașii de a fi de succes sunt deseori destul de exacte.

Practicitatea lui lipsește.

Pentru a nu fi dezamăgit și pentru a vă salva mult timp și bani, concentrați-vă asupra locului în care faceți bani online. Aveți o idee bună, dar nu știți unde să mergeți? Aveți un site web, dar se străduiește să-l umple cu conținut? Dacă știți unde vă aflați atunci veți fi mai bine pregătiți pentru a căuta informații, programe și servicii care vă vor ajuta să găsiți acea piesă a puzzle-ului și să atingeți succesul. Citiți rapoartele, utilizați instrumentele și (dacă alegeți) plătiți pentru programele care au legătură cu acel aspect al afacerii dvs.

În al doilea rând, concentrați energia (dacă nu mai mult) asupra dobândirii instrumentelor și abilităților necesare pentru a construi o afacere pe măsură ce dobândiți cunoștințe. Informația este cu siguranță puternică, dar numai dacă poți să acționezi pe ea. Instrumentele, prin însăși natura lor, sunt mai orientate spre acțiune. Dacă căutați în mod exclusiv să obțineți cunoștințe, cum ar fi cum să generați trafic liber, probabil că veți fi paralizați de volumul mare de informații de acolo. În schimb, concentrați-vă pe instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a genera trafic gratuit. De exemplu, în loc de a stabili obiective cum ar fi “Am de gând să trimit trafic liber pe site-ul meu de învățare cum” obiective stabilite cum ar fi “am de gând să utilizeze Twitter pentru a trimite trafic gratuit pe site-ul meu”. Primul este un scop bazat pe informație și nu vă va depăși aceste programe în 6 pași. Aceasta din urmă este o acțiune axată mai mult pe rezultate. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a face acest lucru în mod eficient, puteți restrânge cercetarea dvs. la modul de a folosi Twitter ca un instrument de a conduce vehicule de trafic, și să se concentreze pe obținerea faptului că făcut.

În cele din urmă, este important să înțelegeți rolul limitat pe care îl joacă anumite formule de afaceri și programele în 6 pași, mai ales atunci când începem. Ele sunt utile ca un indicator pentru a afla unde suntem și pentru a identifica ce trebuie să lucrăm, să învățăm sau să identificăm ce instrumente ar putea fi utile. În cea mai mare parte, totuși, concentrați-vă energia asupra elementelor care pot fi acționate dacă doriți să vedeți efectiv rezultatele.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge