Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 A face bani online cu o lucrare de la domiciliu Watkins Produse de afaceri

/
/
/
11 Views

Când eram în creștere în Louisiana din mediul rural, existau 5 lucruri pe care le puteam conta mereu în fiecare lună: ploaie, umiditate, țânțari, pui prajit de la MaMa și o vizită a “bărbatului Watkins”. Omul Watkins a venit întotdeauna cu un zâmbet prietenos, o glumă Boudreaux nouă pentru bunica mea și o valiză mică plină cu mostre de produse Watkins și o garanție de returnare a banilor pentru fiecare produs.

Bunica mea nu a condus și a mers rar în oraș (la o distanță de 10 mile) cu mama și tata să cumpere ceva. Când a făcut-o, era de obicei să cumpere echipament de hrănire, sămânță, pescuit sau vânătoare. Dar, dacă fiecare avea nevoie de ceva pe care îl vânduse bărbatul Watkins, el se oprea întotdeauna și aștepta să-și plaseze comanda pe vizita următoare a Watkins Associate.

Produsele mele preferate Watkins care cresc reprezinta blocurile de constructie ale Watkins, produsele originale pe care compania le-a fondat in 1868. Vorbesc despre rosiile rosii, Petro-Carbo Salve, Cinnamon Watkins si celebra lor lume, extract de vanilie dublă. Bunicul meu a jurat de Petro-Carbo Salve și niciodată nu a reușit să-l pună pe fiecare tăietură, rătăcire, mușcătură, arsură sau rană de splinter pe care am terminat să o cresc. El a afirmat că salvarea miracolului ar vindeca morții și, dat fiind toate afecțiunile pe care le-am văzut vindecat în familia mea, nu m-am îndoit niciodată.

În ciuda afecțiunii mele amoroase pentru produsele Watkins, nu am visat niciodată să fiu într-o bună zi un avocat al Watkins. Dar dupa 11 ani de construire a unor companii de succes de marketing pe Internet care mi-au cerut sa inventez si sa creez produse noi din propria mea, ceva care a fost intotdeauna foarte consumator de timp, gandul mi-a venit intr-o zi ca am nevoie de produse minunate pe care nu trebuie sa le construiesc creați-mă. Am avut o teorie conform căreia metodele și tehnicile mele de marketing online erau destul de solide încât am putut vinde cu succes produsele care sunt în mod tradițional gândite ca “produse de vânzare directă” către consumatori online, din confortul casei mele. Tot ce aveam nevoie era compania potrivită cu produsele potrivite, și în acest caz Watkins Incorporated a intrat în imagine.

Articole Similare:   Cum să faci bani online - Nu te lăsa răsuflat

Watkins are 350 de produse diferite, tot ceea ce eu numesc “produse personale de origine.” De la produsele de curățare, condimentele gourmet, aromele și extractele alimentare până la produsele de prim ajutor, de îngrijire a sănătății și de frumusețe, compania oferă ceva pe care fiecare consumator îl poate utiliza în casă zilnic. Fondată în urmă cu 140 de ani și care a dat naștere primei garanții de bani, Watkins are o reputație imprevizibilă și se cunoaște că îi tratează pe asociații săi ca regii.

După toate aceste calități și produse Watkins de-a lungul gospodăriei mele, răspunsul la “unde trebuia să găsesc produse de vânzare online nu mi-a venit repede”. Nu am putut vedea pădurea copacilor. În schimb, am cercetat Internetul timp de câteva luni încercând să găsească compania potrivită cu produsele potrivite. Roșu pentru a trata o spate înrădăcinată că gândul mi-a avut loc “acum este un produs în care cred și nu ar avea nici o problemă în vânzarea . “

Curiozitatea a avut cel mai bun din mine și nu a fost 2 minute mai târziu am fost caută pe site-ul Watkins pentru a vedea cât de multe produse au avut și ceea ce au fost până la on-line. În timpul acestui proces de căutare am căutat de succes Watkins asociați și a descoperit Summit Group, un grup de elită al asociaților Watkins, care oferă resurse de instruire și resurse educaționale extraordinare pentru orice asociați din grupul lor (sau downline). De asemenea, am vrut să mă înscriu în calitate de membru al Grupului Summit-ului, astfel încât să pot oferi aceeași instruire și educație asociaților pe care îi recrutează.

Articole Similare:   Top 4 câștigători de bani online

De când am aderat la Watkins, mi-am testat tehnicile de marketing și de vânzări online și am confirmat că (1) da, se poate opera o companie de vânzări directe online, (2) nu este necesar să se vândă de la ușă la ușă pentru a avea succes și (3) puteți, de asemenea, să recrutați noi membri numai prin metode descendente. Furnizez zilnic că se pot vinde exclusiv produse online și se pot construi organizații de vânzări exclusiv prin intermediul metodelor de marketing online.

Din propria mea experiență de învățare, există șapte pași pe care trebuie să le considerăm fiecare atunci când se gândește să construiască o afacere online de vânzări directe:

 • Întotdeauna alegeți o companie care să reprezinte o reputație solidă și a fost în afaceri de multă vreme .
 • Alegeți întotdeauna o companie care are o linie de produse extinsă. Prea multe companii de marketing direct încearcă să existe pe un singur produs sau pe o linie mică de produse și se termină cu falimentul atunci când produsul lor nu mai eo madră sau cea mai recentă nebunie.
 • Alegeți întotdeauna o companie care se va afla în spatele produselor lor cu o garanție solidă înapoi.
 • Niciodată nu încercați să vindeți un produs pe care nu l-ați încercat sau nu îl utilizați. Este întotdeauna mai ușor să vinzi produse în care credeți.
 • Nu vă înscrieți niciodată cu o companie care oferă puțin sau deloc pregătire
 • Întotdeauna asigurați-vă că sponsorul dvs. va fi dispus să “vă învețe frânghiile” și să vă ghideze de-a lungul drumului dacă alegeți să vă înscrieți cu compania sa.
 • Succesul are succes. Dacă cineva care reprezintă o companie de vânzări directe are deja o metodă și un sistem care funcționează, aceasta este persoana în care doriți să vă înscrieți, persoana pe care doriți să o sponsorizați. Nu faceți greșeala pe care o fac prea des oamenii și vă înscrieți la un prieten sau o rudă care tocmai sa alăturat companiei.
Articole Similare:   Pasi creativi pentru a face bani online

Personal, nu am putut fi mai fericit cu Watkins sau Grupul Summit-ului. Combinarea propriilor cunoștințe de marketing pe Internet cu sistemul de formare dovedit al grupului Summit mi-a dovedit că se poate construi o afacere on-line de vânzări directe, cu un succes și financiar. Deși încă mai am un sentiment nostalgic cu privire la zilele mele de copilărie în Louisiana rurală și vizitele noastre lunare ale bărbatului Watkins, mă bucur că viața mea intră în casele oamenilor și le vând produsele Watkins printr-o ușă electronică , mai degraba decat usa acasa.

Watkins face acest proces foarte ușor, oferindu-mi un site web, complet cu coș de cumpărături, pentru a direcționa tot traficul web spre mine. Acum, cum pentru progresul și demonstrația că o companie de 140 de ani a fost capabilă să rămână în legătură cu vremurile și este mereu dispusă să audă idei noi de la asociați ca mine despre cum să îmbunătățească experiența de cumpărare online pentru tehnologia de astăzi – consumator cu consum redus.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge