Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 A face bani online: Ce functioneaza?

/
/
/
14 Views

E un lucru amuzant despre spațiul cibernetic. Oamenii perfect inteligenți, raționali vor cădea pentru linii de pe Internet pe care ar râde în lumea “reală”. Luați clasicul “Începeți să faceți bani online în cincisprezece minute cu mine”. Ei bine, dacă “orice” nu este un bilet loterie câștigător, bineînțeles că nu puteți!

Acum, nu trebuie să spunem că Internetul nu este un teren de oportunitate. De fapt, ar putea fi ultima arena rămasă în lumea modernă, unde “micul tip”, cu multe buzunare în buzunar, nu poate să trăiască decent fără a deveni captiv al Americii Corporative. Poate că poate chiar să-l bată bogat. Doar nu în cincisprezece minute.

Bine. Acest lucru este destul de evident. Dacă ai căzut pentru asta (așa cum am făcut), știi că nu e nimic altceva decât o dorință gînditoare. Dar ce zici de toate celelalte, mai multe oferte de minoritate? Tu stii. “Explodează profiturile dvs. online”. “Obțineți trafic masiv pe site-ul dvs. web”. “Devino super afiliat”. “Faceți bani fără un site web.” Linii de genul asta.

Deci. Este vreun lucru bun? Ei bine, da și nu. Dacă vi s-a oferit cursul cel mai excelent în Chirurgia avansată a creierului, care a fost creat vreodată, dar nu ați stăpânit Biologia 101, nu ați fi îndoieli că veți găsi cursul destul de inutil. Adică, da: poate fi un curs foarte bun. Dar nu: poate că nu ar fi foarte bine pentru tine.

Adevărul simplu este că, la fel ca în lumea “reală”, realizarea oricărui lucru în spațiul cibernetic necesită o stăpânire a principiilor de bază. Deci, cel mai bun mod de a începe este să-ți faci temele. Vestea bună este că Internetul este într-adevăr informatica Superhighway, la fel cum a spus și reclama. Există o lume de informații utile acolo, și o mulțime de ea este gratuită.

Articole Similare:   Cum fac oamenii de fapt bani online?

Atunci când vedeți un anunț sau primiți un e-mail pentru ceva ce vă spune simțul comun este pur și simplu prostie (cum ar fi îmbogățirea în cincisprezece minute), apăsați pe butonul de ștergere. Dar când oferiți informații despre optimizarea site-ului, construirea de trafic și altele asemenea, aruncați o privire. Sau faceți anumite căutări în termeni precum “marketing pe Internet”, optimizarea motoarelor de căutare “și așa mai departe. Veți găsi cursuri gratuite și buletine de știri oferite pe multe dintre aceste site-uri, chiar și unele dintre astfel de guru-i ca Ken Evoy, Marlon Sanders , și Perry Marshall Da, știu: este un dispozitiv pentru a vă obține pe lista lor de e-mail Dar ce? Dacă obiectul dvs. este de a învăța tot ce poți despre marketingul pe Internet, atunci și tu obții ce Vreau, da?

Lucrul este, în cele din urmă, “ceea ce funcționează” online este exact ceea ce funcționează offline, așa cum au spus cercetătorii: “Fii pregătit.”

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags