Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 7 pași cheie pentru a face bani cu publicitate online

/
/
/
25 Views

Dacă ești unul dintre acei oameni care crede că nu poți face bani cu publicitatea PPC, gândește-te din nou. Publicitatea online rapidă este o modalitate excelentă de a face bani în plus față de venitul dvs. obișnuit. Atragerea anunțurilor cu drepturi, totuși, este foarte importantă. Iată 7 pași cheie pentru a face ca programele de publicitate online să funcționeze pentru dvs.

Cheia 1: Un site bun

Amintiți-vă că veți dori să atrageți un anumit tip de persoană, nu o grămadă de oameni aleatorii. Așadar, direcționați-vă site-ul web și construiți-l în jurul unui anumit public și veți primi anunțuri plasate care vor face apel la aceleași persoane.

Cheia 2: Design de site-ul web

Nu vrei să îi dai pe oameni să viziteze site-ul tău, apoi să dai clic pe ele înainte de a face clic pe orice anunț. Proiectați un site plăcut vizibil și acestea vor rămâne.

Cheia 3: Conținut ușor de citit și util

Dacă oferiți conținut slab scris sau irelevant, nu veți ține cititorii suficient de lungi pentru a da clic pe anunțuri. Păstrați-vă conținutul interesant și proaspăt, chiar dacă trebuie să-l angajați făcut.

Cheia 4: Locația, locația, locația

Amintește-ți că oamenii citesc site-urile web într-un model F și merg din stânga la dreapta, astfel păstrezi anunțurile în stânga și conținutul din partea dreaptă. Utilizați numai un titlu în partea de sus și un subtitlu de aproximativ o treime la jumătate din coborârea articolului. Publicitatea online rapidă ar trebui să fie bine plasată.

Cheia 5: Mai mare nu este mai bună

Proporția este mai bună. Nu utilizați anunțuri mari sau machete competitive. Conflictul va face pe oameni să cedeze.

Articole Similare:  Cum să faci bani online - Alege o resursă pe care chiar și bunicul tău ar avea încredere

Cheia 6: Actualizați conținutul propriu

Dacă conținutul dvs. este vechi, veți pierde adepții și, prin urmare, veți pierde clicuri. Păstrați-o clară și proaspătă.

Cheia 7: Nu faceți clic pe anunțurile proprii

Veți fi închis pentru că înșelăciunea asta și motoarele de căutare știu când se întâmplă. Nu fii drăguț – joacă corect.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge