Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

5 moduri gratuite de a face bani online

/
/
/
15 Views

Dacă sunteți complet nou în lumea de a face bani online, bine ați venit! Este o aventura incitanta pe care nu o vor incerca multi oameni si cu atat mai putini vor vedea succesul. Una dintre cele mai mari probleme (mai ales în economia de astăzi) este că majoritatea oamenilor caută să facă bani online fără absolut nicio investiție și având puțin sau nici un buget. În timp ce o mulțime de oameni cred de obicei că are nevoie de bani pentru a face bani, eu personal nu cred în asta. Există modalități gratuite pe care le puteți face pe internet.

1 – Bloguri gratuite

În timp ce există platforme de bloguri plătite acolo și gazde care le vor da gratuit, există câteva platforme de bloguri gratuite acolo de asemenea. Blogger de la Google este un exemplu de platformă gratuită care vă permite să creați un număr nelimitat de bloguri. Alegeți un subiect despre care sunteți pasionat și începeți să scrieți. Dacă vă lipiți de ea, veți câștiga bani în cele din urmă. Puteți face bani prin plasarea anunțurilor AdSense de către Google pe blogul dvs.

2 – Sondaje plătite

Există o mulțime de site-uri înșelătoare și site-uri obositoare care implică sondaje plătite acolo, dar există și multe legitime. Trebuie să căutați în jur și să faceți cercetări adecvate despre o companie înainte de a vă înscrie cu aceștia pentru a vă plăti pentru a efectua sondaje. De asemenea, evitați anchetele care vă plătesc numai după ce ați introdus informațiile despre cartea dvs. de credit. Există o mulțime de companii acolo, care sunt legit și vă va plăti pentru opinia dvs. sau de intrare.

Articole Similare:   Bani de luare a sondajelor online - adevărul adevărat

3 – Articolul scris

Articole de scriere este ca taierea iarba în lumea internetului. Nu este o sarcină distractivă și este de fapt destul de obositoare, dar poate fi util dacă aveți nevoie de bani. În plus, puteți să vă stabiliți un preț propriu, astfel încât să vă puteți transforma chiar și într-o carieră dacă sunteți bine în acest domeniu. Există sute de forumuri și site-uri independente care vă permit să găsiți clienți pentru a scrie pentru. Doar fii atent atunci când se ocupă de PayPal, ceea ce este ceea ce majoritatea clienților plătesc cu, și asigurați-vă că pentru a obține 50% din plata în avans, atunci când se ocupă cu o comandă de mari

4 – Consulting

Sunteți un vorbitor bun sau vânzător? Puteți discuta o companie sau o afacere nouă pentru a vă permite să vă consultați cu privire la modul de a-și schimba afacerea și ce măsuri să ia compania lor. Unele companii se luptă și au nevoie doar de sfaturi despre cum să avanseze înainte. Poate că puteți sfătui site-uri web cu privire la sfaturi SEO și cum să se poziționeze mai înalt în motoarele de căutare după ce ați citit pe Search Engine Optimization. Companiile vor plăti o mare cantitate de schimbare pentru această informație.

5 – Social Bookmarking / Submission

Aceasta ar putea fi sarcina cea mai plictisitoare a tuturor metodelor descrise, dar plătește bani decente. Oamenii vă vor plăti să trimiteți manual site-ul web pentru a marca site-urile Web și să trimiteți câteva articole la directoare, deoarece este o sarcină foarte dureroasă. Trebuie să vă înregistrați la fiecare site web cu un e-mail valid și apoi să completați detalii cu privire la fiecare trimitere

Articole Similare:   Cum de a câștiga bani în plus de pe computerul dvs. personal de acasă
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge