Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 3 moduri de a face bani prin scrierea online

/
/
/
15 Views

Una dintre modalitățile pe care le puteți utiliza pentru a face bani online este prin scris. Cea mai mare parte a web-ului este despre conținut și aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor caută pe Internet. Dacă doriți să intrați în jocul de scriere, există de fapt trei moduri de a face acest lucru.

1. Porniți propriul site web și începeți să scrieți conținutul pentru el. Sursa dvs. de bani ar putea fi publicitatea sub formă de AdSense sau din alte rețele publicitare precum Kontera și, desigur, de a pune link-uri afiliate la produse similare pe site-ul dvs. web.

2. Începeți să scrieți și să puneți articolele pe site-uri blogger sau de distribuire a veniturilor, cum ar fi Hubpages. Blogger vă permite să vă începeți propriul blog pe care îl aveți deplină și puteți pune link-uri de publicitate sau afiliate. Este ca și cum ați avea propriul dvs. site web, dar este găzduit pe blogger și, după cum puteți înțelege, pot să o șterge ori de câte ori doresc dacă vi se încalcă termenii lor de servicii. Site-urile de distribuire a veniturilor, cum ar fi Hubpages, Squidoo sau Infobarel, vă permit să plasați conținutul în paginile dvs. și obțineți un procent din veniturile publicității pe care le oferă cititorilor.

3. Scrieți pentru ceilalți ca un freelancer. Puteți să participați la diferite forumuri de marketing și să vă promovați serviciile oriunde este permis sau să vă alăturați unor rețele precum elance unde puteți licita pentru proiecte de scriere de articole. Cel mai bun lucru despre această metodă îl reprezintă faptul că primești banii când termini scrisul și știi câți bani te aștepți. Lucrul rău, mai ales dacă sunteți unul nou și începeți chiar acum, trebuie să lucrați pentru prețuri inferioare scăzute până când veți obține un feedback pozitiv care vă va permite să începeți să vă încărcați mai mult clienții.

Articole Similare:  Faceți bani rapid online

Aceste trei metode au propriile negative și pozitive și, în funcție de scopurile și strategia dvs. pentru viitor, puteți alege una în consecință. Prima opțiune este de a construi propria afacere online, site-ul sau blogul. Ar putea fi greu la început, deoarece aproape nimeni nu ar fi vizitat site-ul dvs. până când veți pune suficient back-links pe web și eforturile dvs. SEO ar începe să aducă rezultate. Dar, odată ce această primă perioadă trece, veți câștiga tot mai mulți bani pe măsură ce site-ul dvs. crește și vă atrage mai mulți vizitatori, cu condiția să continuați să lucrați zilnic. Aveți chiar opțiunea de a vă vinde afacerea pentru un profit frumos sau chiar să începeți să externalizați conținutul și să vă eliberați de munca constantă zilnică necesară.

Dacă alegeți a doua opțiune, veți începe să vedeți bani mai repede, deoarece acele rețele au multă autoritate în ochii motoarelor de căutare și un număr mare de trafic zilnic. De asemenea, nu veți avea nevoie să creați legături spate sau să faceți alte lucrări între scris. În plus, articolele pe care le puneți acolo vor continua să vă aducă venituri pasive pentru mulți ani în viitor. Bineînțeles că sunteți în mila lor și nu știți niciodată când vor decide să vă închidă contul, să nu mai împărtășească veniturile sau să renunțe la afaceri. În esență, aveți foarte puțin control asupra dvs., sau ar trebui să spun acolo de afaceri. Și din moment ce sunt o mare distracție a lui Robert Kiyosaki, cred că câștigul de bani înseamnă că ai control, cu atât mai mult cu atât mai bine.

Articole Similare:  A face bani pentru începători online

În sfârșit, a treia opțiune este, în esență, ca un loc de muncă. Ai lucrat, te plătești, în timp ce alții beneficiază de munca ta intelectuală. Dar dacă aveți nevoie de bani și nu puteți aștepta, este vorba de un compromis care are sens. La urma urmei, facturile se execută și aveți nevoie de bani pentru a le plăti. În plus, nu acceptați niciun risc ca dvs. în celelalte două cazuri. Nimeni nu vă poate asigura că site-ul dvs. unic ar deveni un ban de succes făcând unul sau că articolele dvs. vor continua să tragă vizitatori în rețea și veniturile din publicitate.

Deci, trebuie să decidă ce este mai atrăgător pentru tine, considerându-ți nevoile imediate de viață și viitoarele. Desigur, puteți adopta o strategie care combină două sau toate metodele de mai sus în diferite grade. În acest fel, puteți echilibra riscul pe care îl acceptați și raportul de astăzi la recompense viitoare la un nivel care vă convine cel mai bine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge