Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 11 moduri de a face bani online

/
/
/
9 Views

Se spune că a face bani online este simplu. E adevărat, dar ține minte un singur lucru: poate fi simplu, dar nu este ușor. Cel puțin nu la început.

Când am început, am petrecut aproape trei ani încercând în toate modurile în care puteam face bani online. Problema a fost că nu am rămas cu o singură cale suficient de lungă pentru a da o șansă, sau în unele cazuri am ales metode greșite. Privind înapoi, acum știu mai bine.

Odată ce mi-am dat seama, părea foarte simplu, există anumite metode de a face bani online, care, cu instrumentele potrivite și cu unele instrucțiuni, practic oricine poate reuși. Iar odată ce aceste metode sunt stabilite, repetând sau ceea ce eu numesc metoda “repetării clătirii prin spumă”, pot asigura fluxuri de venituri în continuă creștere.

Iată ce am hotărât să fie cele mai bune modele de afaceri online care pot fi utilizate de oricine care are un computer, de competența în limba engleză și disponibilitatea de a învăța rutele:

 1. Site-uri de bani minime – construirea de site-uri mici de afiliere în scopul obținerii comisiilor afiliate, folosind instrumente speciale.
 2. Site-uri de membru – crearea de site-uri de conținut premium pe care oamenii trebuie să le plătească în mod periodic pentru a le vedea.
 3. Vânzarea / răsturnarea site-urilor web și a întreprinderilor – crearea de site-uri cu intenția de a vinde sau de a cumpăra site-uri cu intenția de a îmbunătăți și de a vinde cu un profit.
 4. Articolul Marketing – scrierea articolelor care să conducă traficul către unul dintre celelalte site-uri ale dvs.
 5. eBay – vânzarea de mărfuri pe cel mai popular site de licitație
 6. scrierea pentru dolari – vânzarea abilităților dvs. jurnalistice celor care nu sunt destul de competenți în limba respectivă sau în capacitatea de a face cercetare.
 7. Crearea de produse – construirea de software-uri, scrierea de rapoarte sau cărți electronice, realizarea de audiții sau clipuri video etc. care pot fi vândute.
 8. Blogging – crearea de jurnale web care să poată fi generată în mod eficient de bani.
 9. Email Marketing – Construirea unei liste de persoane, cu permisiunea lor de curs, care sunt interesate să primească informații de la tine în viitor.
 10. Pay Per Click Marketing – Achiziționarea de trafic către site-urile sau blogurile dvs. la un cost mai mic decât vă așteptați să obțineți de la acei vizitatori.
 11. Offline Marketing – Utilizarea abilităților dvs. online pentru a ajuta companiile offline (caramida și mortar) să profite de Internet.
Articole Similare:   Locuri de muncă plătite online
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge