Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 10 moduri de a face bani blogging – partea 1

/
/
/
12 Views

Există o mulțime de modalități de a face bani online, dar una dintre cele mai ușoare căi pe care le cunosc este blogging-ul. Aproape oricine poate câștiga bani în blogging, atâta timp cât aveți cunoștințe despre un anumit subiect. Cu blogurile poți să vorbești despre ceva de la cele mai recente știri sportive despre cum să gătești cele mai bune cârnați. Atâta timp cât puteți produce conținut, atunci puteți cu siguranță să atrageți vizitatori și să câștigați niște bani! Iar partea cea mai bună este că puteți crea un blog gratuit, preferatul meu ar trebui să fie Blogger, deoarece motoarele de căutare par să îl iubească mai mult decât oricare altul și este singurul serviciu de blog gratuit care permite anunțurile AdSense ( anunțuri mici pe blogul dvs. care vă câștigă bani atunci când vizitatorii le fac clic). Oricum …

Aici sunt cele 10 moduri de a face bani pe blog: 1) AdSense, așa cum am explicat mai sus, acestea sunt anunțurile care apar pe blogul dvs. și când vizitatorii dvs. le dau clic pe fi plătit pentru asta, simplu ca asta. În opinia mea, acesta este cel mai bun mod de a face bani cu blogul dvs. Vă recomandăm să înscrieți AdSense cât mai curând posibil.

2) Acest lucru poate părea un pic evident pentru dvs., dar consecvența este cheia pentru a face bani. Postați zilnic dacă puteți, sau cel puțin 4 ori pe săptămână. Cu cât postați mai mult, cu atât mai mulți vizitatori primiți. Acest lucru dezvoltă, de asemenea, relații cu cititorii dvs., pentru că ei pot vedea că postarea dvs. aproape de zi cu zi, și de a crea conținut proaspăt doar pentru ei. De asemenea, câștigați încredere în această metodă și este o cauză importantă că puteți recomanda o carte electronică pe care să o achiziționați, dar să-i faceți pe asociații dvs. cu editorul cărții electronice.

3) programe de afiliere, acesta este cel mai mare câștigător al meu, dar variază foarte mult de la o lună la alta și necesită mai mult efort. Vă recomandăm Clickbank. Asta inseamna ca trebuie sa te inscrii la ceva! Da, va dura aproximativ 5 minute din timpul tău. Odată ce v-ați înscris, uitați-vă în piață și găsiți un produs legat de subiectul blogului dvs. și căutați procentajul de comisioane să fie de aproximativ 50% – 75%. Deci, postați o intrare despre produs cu un link unic furnizat de Clickbank și faceți peste 50% din vânzare.

Articole Similare:   Crearea de bani online

4) Un alt mod de a vinde publicitatea direct companiilor sau indivdulelor, deci nu există un om de mijloc. Percepeți o persoană pentru o lună și puneți un link pe site-ul dvs. și luați 100% din bani! Notă: atunci când blogul dvs. crește destul de mare. 5) Bine, te gândești că tipul ăsta glumește, dar donațiile pot aduce niște bani de la o lună la alta, am primit o donație de 100 de dolari înainte, și eu primesc mici contribuții de $ 1 tot timpul! Cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este că cineva donează 100 de dolari, dar cere să închizi blogul tău, LOL.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags