Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 10 lucruri simple pentru a face bani online cu bloguri

/
/
/
12 Views

Blogurile reprezintă un instrument excelent pentru a face bani online, deoarece acestea se clasifică mai repede decât site-urile web și vă permit să beneficiați rapid de traficul direcționat gratuit. Aici sunt 10 lucruri simple ce trebuie să știți pentru a face bani online folosind Blogurile:

1. Găsiți o nișă profitabilă – asigurați-vă că oamenii sunt interesați să cumpere produsele sau serviciile pe care doriți să le promovați și că există bani care trebuie făcuți.

2. Optimizați-vă domeniul și eticheta titlului – găsiți cuvintele cheie populare care se potrivesc cu produsul sau serviciul dvs. și verificați concurența pentru volum și cuvânt cheie. Alegeți un cuvânt cheie pe termen lung (3-5 cuvinte) pe care îl puteți domina rapid și care are un trafic bun pentru a deveni numele dvs. de domeniu. Utilizați-le în eticheta titlului pentru a vă îmbunătăți clasamentul.

3. Clasarea paginilor individuale – luând în considerare faptul că aveți pagini de revizuire și pagini de bonus în blogul dvs. Optimizarea optimă a acestor pagini vă poate oferi mai multe puncte de top și puteți mări traficul de căutare liberă.

4. Linkuri interne – utilizați cuvinte cheie de legătură într-un link către alte postări, informații despre produse sau pagini de vânzări din blogul dvs. Această strategie simplă vă va ajuta să vă poziționați și veți putea duce consumatorii la achiziții.

5. Link-uri externe – blogurile se leagă mai ușor de alte site-uri decât cele standard. Având link-uri unice de la alte site-uri web clasate este evaluat foarte mult de motoarele de căutare și nu numai că va stimula clasarea, ci și vă va oferi acces la traficul liber.

Articole Similare:  Cum să faci bani online cu blogging sau Dropshipping

6. RSS – prin URL-ul dvs. în fluxul RSS va crește traficul spre site-ul dvs., deoarece alte site-uri care accesează conținutul dvs. au acces la link-urile încorporate.

7. Conținutul este rege – actualizarea blogului dvs. cu conținut de valoare va încuraja vizitatorii repetați și este posibil să transformați blogul într-un site de autoritate.

8. Bookmarking and Pinging – bookmarking și pinging blog-ul dvs. devine blog-ul și orice conținut nou indexate mai repede. Căutați numeroase site-uri gratuite de marcare socială și pinging.

9. Lista de clădiri – acum că aveți tone de trafic liber pe blogul dvs., trebuie să capturați acei vizitatori și să vă creați lista. Puteți să oferiți un produs gratuit, o instruire sau un serviciu pentru a le solicita să vă înscrieți.

10. Construiți o relație cu lista dvs. – nimănui nu îi place să fie “vândut”. Oferiți-le informații valoroase pe lista dvs. pentru a construi încrederea și atunci când va veni timpul, acestea vor acționa conform recomandărilor dvs. Dacă citați instrumente relevante și utile, este foarte probabil să le cumpărați ceea ce vă recomandați.

Internet Marketing este o arenă extrem de competitivă și pentru a reuși aveți nevoie de acces la informații și instruire relevante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge